Στρατιώτης μεταμφιέστηκε σε βομβιστή αυτοκτονίας και έσπειρε τον πανικό σε βάση των ΗΠΑ

Την φαεινή ιδέα να μεταμφιεστεί σε βομβιστής αυτοκτονίας με αφορμή το Halloween είχε ένας Αμερικανός στρατιώτης στη βάση Φορτ Μπραγκ στις ΗΠΑ.

Όπως γνωστοποίησαν οι αξιωματικοί του Φορτ Μπραγκ, σε δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στο Facebook, ένα πρόσωπο προσπάθησε να εισέλθει στη βάση μεταμφιεσμένο σε καμικάζι.

Ο στρατιώτης, τα στοιχεία του

οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, εισήλθε την Παρασκευή το βράδυ σε φυλάκιο ελέγχου της βάσης μεταμφιεσμένος σε βομβιστή, φορώντας ένα ψεύτικο γιλέκο με εκρηκτικά.

Ακολούθησε η επέμβαση των μονάδων εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών η οποία έκλεισε για μεγάλο χρονικό διάστημα το φυλάκιο.

«Αν και το περιστατικό διερευνάται ακόμα, τα πρώτα στοιχεία καταδεικνύουν ότι επρόκειτο για μια μεταμφίεση λόγω του Halloween» σύμφωνα με αξιωματικούς της βάσης που υπογράμμισαν ότι «πολλές οικογένειες των στρατιωτών που ζουν σε αυτή τη βάση έχουν υποστεί άμεσα τις συνέπειες των αληθινών βομβιστών αυτοκτονίας και όχι των μεταμφιεσμένων».

Στη βάση, η οποία βρίσκεται στη Βόρεια Καρολίνα, διαμένουν στελέχη των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.

The post Στρατιώτης μεταμφιέστηκε σε βομβιστή αυτοκτονίας και έσπειρε τον πανικό σε βάση των ΗΠΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα