Στραγγάλισε την γυναίκα του επειδή ανακάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος [εικόνα]

Η σύζυγος κατάλαβε ότι ο άνδρας της ήταν ομοφυλόφιλος και τότε εκείνος την έπνιξε με τον σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας προκειμένου να μην αποκαλύψει το μυστικό του.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο σπίτι του νιόπαντρου ζευγαριού. Οι νεόνυμφοι καθάριζαν το σπίτι τους και ξαφνικά η 24χρονη Ινδή είπε στον τραπεζίτη άνδρα της ότι έχει καταλάβει πως είναι ομοφυλόφιλος και σκοπεύει να τον εγκαταλείψει.

Τότε εκείνος θόλωσε και πήρε το κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας και την έπνιξε. Στη συνέχεια έκαψε το άψυχο σώμα της γυναίκας του σε έναν αποτεφρωτήρα που υπήρχε τον κήπο τους σπιτιού τους.

Ο 30χρονος δράστης ομολόγησε στο δικαστήριο την αποτρόπαια πράξη του ενώ δεν δίστασε να πει ότι παντρεύτηκε την κοπέλα για καμουφλάζ καθώς ήξερε από την ηλικία των 12 ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Μάλιστα, όλα τα έκανε για να μην στεναχωρήσει τους γονείς του.

Ο δράστης έπειτα ανέφερε ότι είχε ταξιδέψει στην Ινδία με μόνο και μοναδικό σκοπό να βρει μία γυναίκα για να την παντρευτεί και να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του. Τελικά παντρεύτηκε την 24χρονη σύμφωνα με το τελετουργικό που ακολουθείται στην πατρίδα της κοπέλας ενώ όλα κυλούσαν ομαλά για τους πρώτους έξι μήνες, μέχρι που η Ινδή ανακάλυψε τι συνέβαινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα