«Στοπ» στο σερί, Ερμιονίδα – ΑΕΚ 0-0

Μετά την σούπερ εμφάνιση της ΑΕΚ επί της Επισκοπής με 7-0 ήρθε η ώρα της χειρότερης εμφάνισης και της πρώτης γκέλας στο Κρανίδι κόντρα στην Ερμιονίδα, την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League...

Ο αγωνιστικός χώρος στο Κρανίδι ήταν πολύ κακός και καμία σχέση δεν έχει με τον αντίστοιχο του ΟΑΚΑ

που έχουν μάθει να παίζουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Παρόλα ταύτα οι παίκτες της Ένωσης είχαν την κυριαρχία στον αγώνα και μόλις στο 7' ο Γιώργος Πονηρός αρνήθηκε το γκολ στο σουτ που επιχείρησε ο Μπρέσεβιτς. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να ανέβει και να απειλήσει την εστία της Ένωσης, η οποία έχασε τον Μπαρμπόσα ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Η Ερμιονίδα στο 41' έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Ανέστη να αποκρούσει το σουτ του Παβίσεβιτς και στη συνέχεια να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια για να κλείσει το πρώτο μέρος, στο οποίο από πλευράς ΑΕΚ, μόνο ο Ανάκογλου έπαιζε σωστά, μοίραζε ορθά το παιχνίδι, όμως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ήταν εκτός γηπέδου.

Με ευκαιρία ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο στο Κρανίδι. Στο 56' μετά από εκτέλεση φάουλ στα αριστερά ο Ταπέ ήταν αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Ο Τραϊανός Δέλλας προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, όμως τίποτα δεν του έβγαινε καθώς οι ποδοσφαιριστές του έκαναν πολλά λάθη και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις για να ανοίξουν το σκορ.

Οι συνθέσεις:

Ερμιονίδα: Πονηρός, Μουσταφίδης, Ομο, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κολοκας, Σβόγιτς (52' Ταπέ), Βλαχόπουλος (86' Τούτοριτς), Κιοσσές, Παβίσεβιτς, Σαντιάγκο (75' Στάικος).

ΑΕΚ: Ανέστης, Γεωργέας (87' Φαγέ), Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου (63' Ζόριτς), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (21' Αραβίδης), Μάνταλος, Μπρέσεβιτς.

The post «Στοπ» στο σερί, Ερμιονίδα – ΑΕΚ 0-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα