Ντεμπούτο Ουζουνίδη με νίκη, Πανιώνιος – ΟΦΗ 2-0

O Πανιώνιος κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-0 στη Νέα Σμύρνη χάρη στα γκολ του Κολοβού στο 52' και του Γιάννου στο 70' στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Πανιώνιου...

Η εικόνα του ματς

Ο Πανιώνιος

με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και τόσο καλό, όσο το δεύτερο ημίχρονο που μπήκαν τα γκολ. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιριες. Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 52΄ με τον Κολοβό και στο 70' με τον Γιάννου.

Η ανάλυση του ματς

Οι ενδεκάδες και το σύστημα των ομάδων

Με 4-2-3-1 ο Πανιώνιος. Κάτω από τα δοκάρια ο Παπαδόπουλος. Δεξιά ο Αργυρόπουλος, αριστερά ο Τασούλης και στο κέντρο της άμυνας ο Οικονόμου και ο Παντίδος. Στα χαφ ο Μητρόπουλος και ο Σιώπης. Πιο μπροστά και δεξιά ο Φούντας, αριστερά ο Μπουμάλ και πίσω από τον Γιάννου ο Ιμπαγάσα.

Με 4-2-3-1 και ο ΟΦΗ. Κάτω από τα δοκάρια ο Λόρια. Δεξιά ο Στάθης, αριστερά ο Μονιάκης και στο κέντρο της άμυνας ο Αντελέγιε και ο Μεϊτέ. Στα χαφ ο Μακρής και ο Μπανούσης. Πιο μπροστά και δεξιά ο Φερνάντεθ, αριστερά ο Μερεμπασβίλι και πίσω από τον Μαϊρόν ο Λαμπρόπουλος

Ελαφρά υπεροχή του Πανιώνιου στο πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο μέρος όπως σας αναφέραμε στην περίληψη της εικόνας του αγώνα δεν είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Πανιώνιος είχε την ελαφρά υπεροχή και από το 8' μέχρι το 16' δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ όμως ο Λόρια δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Στη συνέχεια του πρώτου μέρος οι ευκαιρίες σταμάτησαν καθώς ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς να δημιουργήσει κάποια απειλή στην εστία των «κυανέρυθρων».

Δεύτερο ημίχρονο με ουσία...

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ορεξάτος και στο 50΄ο Γιάννου έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, δεν τον μιμήθηκε όμως ο Κολοβός δύο λεπτά αργότερα, ο οποίος έκανε επίδειξη της τεχνικής του κατάρτισης αλλά και του σουτ που διαθέτει με τον Λόρια να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του. Και αντί ο ΟΦΗ να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης, κυνηγούσε ο Πανιώνιος το δεύτερο γκολ και το βρήκε με τον Γιάννου στο 70'.

The post Ντεμπούτο Ουζουνίδη με νίκη, Πανιώνιος – ΟΦΗ 2-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα