Στον εισαγγελέα 34χρονος για αποπλάνηση ανήλικης μέσω Skype

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σχημάτισε η Αστυνομία σε βάρος 34χρονου, ο οποίος είχε έρθει σε επικοινωνία με 12χρονη μέσω «skype» και την προέτρεπε να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Πριν τον σχηματισμό δικογραφίας κατά του επίδοξου παιδεραστή , προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος, μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους, μέσω της εφαρμογή διαδικτυακών συνομιλιών «skype», την προέτρεπε να ενεργοποιήσει την κάμερα της και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού με τον οποίο επικοινωνούσε η ανήλικη ήταν ο 34χρονος επιτείδιος. Κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χθες (06-11-2013) το μεσημέρι, πραγματοποίησε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου στην Πάτρα. Στην επιτόπια έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος εστάλη για περαιτέρω έρευνα στη Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα