Στο μηδέν Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Καλύτερος ο Πλατανιάς στο πρώτο, την υπεροχή ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως καμία εκ των δύο δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες και έμειναν στο 0-0. Δοκάρι για τον Πλατανιά στο 22'...

Με 4-1-4-1 o ΠΑΣ Γιάννινα

Ο πρώην τεχνικός των Ιωαννίνων, Γιάννης Χριστόπουλος παρέταξε τον Πλατανιά Χανίων σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Ολίμπα κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Κουλιμπαλί, αριστερά ο Δημήτρης και στο

κέντρο της άμυνας ο Ιτούα και ο Μπανάνα. Στα χαφ ο Νιούνιεζ και ο Τσουράκης. Πιο μπροστά και δεξιά ο Μενδρινός, αριστερά ο Τετέ και πίσω από τον Ναζλίδη ο Γκόμεζ.

Από την άλλη πλευρά ο ο Πετράκης επέλεξε το 4-1-4-1. Ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Στούρνα, αριστερά ο Μιχαήλ και στο κέντρο της άμυνας ο Τζημόπουλος και ο Μπέριος. Μοναδικός ανασταλτικός μέσος ο Λίλα. Πιο μπροστά του ο Τουκαλάς και ο Χαρίσης. Δεξιά ο Τσάβεζ, αριστερά ο Ακόστα και στην κορυφή ο Ίλιτς.

Μάχη στο κέντρο και αλλαγή στο σύστημα

Οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την ελαφρά υπεροχή με δύο άστοχα σουτ του Χαρίση στο 9' και στο 15'. Ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» έβλεπε ότι το 4-1-4-1 δεν του βγαίνει και το άλλαξε σε 4-4-2, βάζοντας τον Τσάβεζ δίπλα στον Ίλιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Τα ηνία ο Πλατανιάς

Μετά το πρώτο τέταρτο και τις ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες ο Πλατανιάς Χανίων ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 22' με το σουτ του Τσουράκη να «σταματάει» στο κάθετο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αγκιλέρα δοκίμασε να σκοράρει όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στον ΠΑΣ το δεύτερο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά πιο επιθετικοί, είχαν την κατοχή της μπάλας (60% - 40%), όμως χωρίς κάποιο αποτέλεσμα αφού δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την κατοχή της μπάλας σε γκολ κι έτσι το ματς στα Περιβόλια έληξε χωρίς σκορ.

The post Στο μηδέν Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα