Στήθη και κοιλιακοί για τις IDF: Σέξι selfies στον ισραηλινό στρατό που γίνονται viral

Κάποτε, εκεί πίσω στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, εξ Αμερικής οι στρατιώτες στο μέτωπο λάμβαναν αλληλογραφία στην οποία πέραν των γραμμάτων από τα οικεία τους πρόσωπα έβρισκαν και αισθησιακές ζωγραφιές γυναικών, τα λεγόμενα pinup girls. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Το διαδίκτυο έχει κυριαρχήσει στην ζωή μας και μας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Ακόμα και όταν αυτή η καθημερινότητα είναι ο πόλεμος. Ο λόγος λοιπόν για τις μάχες που εκτυλίσσονται μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων γύρω από την Λωρίδα της Γάζας. Οι στρατιώτες (άνδρες και γυναίκες) βρήκαν έναν τρόπο να προσθέσουν μία αισθησιακή νότα στην καθημερινότητά τους και τον ελεύθερό τους χρόνο. Στέλνουν σέξι selfie...

Ο λόγος για δύο σελίδες στο Facebook. Με τα αρχικά IDF που σημαίνουν (Israel Defence Forces) άνδρες και γυναίκες ποζάρουν ημίγυμνοι ή και γυμνοί προκειμένου όλο το Ισραήλ και κυρίως οι μαχόμενοι να τα βλέπουν και να... αλλάζουν παραστάσεις. Μέσα σε ελάχιστες μόνο μέρες, λιγότερο από εβδομάδα η γυναικεία έκδοση της σελίδας έχει σχεδόν 24.000 likes και η ανδρική που είναι πολύ νεώτερη κοντεύει τα 1000.

Σέξι selfie μπορούν να ανεβάσουν όχι μόνο όσοι βρίσκονται στον στρατό, αλλά όσοι και όσες θέλουν να εμψυχώσουν το στράτευμα. Οπίσθια, στήθη, γυμνασμένοι κοιλιακοί και κάθε είδους πόζα είναι ευπρόσδεκτοι σε ένα νέο κίνημα το οποίο είναι πιθανό να βγει και εκτός συνόρων του Ισραήλ.

Πάμε μία βόλτα στην γυναικεία σελίδα

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Και τώρα σειρά έχει η ανδρική σελίδα

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Στήθη και κοιλιακοί για τις IDF: Σέξι selfies στον ισραηλινό στρατό που γίνονται viral appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα