Στις 17 Ιουλίου η «πρώτη» της ΑΕΚ – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, την Πέμπτη στις 17 Ιουλίου, ενώ στις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις...

Διπλές προπονήσεις θα πραγματοποιεί η ομάδα της ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ,

το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η πρωινή προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπου του Τύπου και η προγραμματισμένη ώρα έναρξης θα είναι στις 08:00.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, θα παραχωρήσει δηλώσεις, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης την Τετάρτη (16/7) θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ανά γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ περιλαμβάνει τους: Μιγκέλ Κορδέρο, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Αλεξ Ντακόλ, Βασίλη Ρόβα, Παναγιώτη Ντούνη και Δημήτρη Γροντή και το δεύτερο από τους: Δημήτρη Ανάκογλου, Ηλία Βούρα, Νίκο Γεωργέα, Φώτη Καραγκιολίδη, Βαγγέλη Πλατέλλα, Ανταμ Τζανετόπουλο και Σταύρο Πεταυράκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα