Στην Πελοπόννησο Μπουρδούμης – Κοντοβά για ολιγοήμερες διακοπές! [εικόνες]

Είναι μαζί και ο έρωτας τους δεν κρύβεται με τίποτα. Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Χριστίνα Κοντοβά.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων μπορεί να βρήκαν το ζευγάρι στην Αθήνα, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επέτρεψαν και πολλά, ωστόσο οι δυο τους οργάνωσαν ένα ολιγοήμερο ταξίδι στην Πελοπόννησο. Μάλιστα οι ίδιοι μας έδωσαν μια πρώτη γεύση από το πώς περνούν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

«Λειτουργούμε

σαν να είμαστε φρέσκο ζευγάρι και μεταξύ μας υπάρχει πάντα η αίσθηση πως ο ένας φλερτάρει τον άλλο. Και προσπαθούμε να προγραμματίζουμε τη δουλειά μας ώστε να έχουμε χρόνο για τη σχέση μας. Υπάρχουν φορές που, πριν κανονίσω κάποια επαγγελματική συνάντηση, θα ρωτήσω για το δικό του πρόγραμμα, ώστε να βάλω το επαγγελματικό ραντεβού σε ώρα που δεν μπορώ να δω τον Αλέξανδρο. Συμβουλευόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο, γιατί έχουμε ως προτεραιότητα τη σχέση μας», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χριστίνα Κοντοβά.

Οι δυο τους -όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες- απολαμβάνουν τις χαλαρές ημέρες των εορτών κάνοντας σχέδια για το νέο έτος που θα τους βρει μαζί.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Στην Πελοπόννησο Μπουρδούμης – Κοντοβά για ολιγοήμερες διακοπές! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα