Στη Ραφήνα βούτηξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος για να πιάσει τον Σταυρό [βίντεο]

16:45 6/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Μακριά από την εξέδρα των επισήμων και ανάμεσα στους βουτηχτάδες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος βούτηξε και αυτός το πρωϊ στη Ραφήνα για να πιάσει τον Σταυρό των Θεοφανείων.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

Στο έθιμο του αγιασμού των υδάτων στην Ραφήνα συμμετείχε ενεργά ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έπεσε για να πιάσει τον Σταυρό ανήμερα των Φώτων. Σύμφωνα με την πάγια τακτική των εκπρόσωπων της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις, ο Συναγωνιστής δεν ήταν στην εξέδρα των "επισήμων" μαζί με φερέφωνα της συγκυβέρνησης, αλλά μαζί με τους πολίτες, τηρώντας το έθιμο.

Στην Ορθοδοξία η κατάδυση του Σταυρού έχει την έννοια του καθαρμού, του εξαγνισμού των ανθρώπων, καθώς και της απαλλαγής από την επήρεια των δαιμονίων. Ευχόμαστε η Θεία φώτιση να οδηγήσει τους Έλληνες σε ένα ελεύθερο μέλλον.

Στο πολιτικό μήνυμα της ημέρας τονίζουμε πως η μνημονιακή κυβέρνηση που έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους ξένους τοκογλύφους, τους νταβατζήδες εργολάβους και τους λαθρομετανάστες θα πέσει σύντομα υπό το βάρος της προδοσίας της.

Να είναι το 2014 για Αγωνιστική, Εθνικιστική και ευλογημένη χρονιά που θα φέρει σύντομα την ελευθερία στους αδίκως και παρανόμως φυλακισμένους Συναγωνιστές, αλλά και σε όλο το έθνος από τον ζυγό των υποτακτικών της τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα