Στα παρασκήνια της σούπερ σέξι φωτογράφισης της Φαίης Σκορδά – Οι πόζες… άλλης δεκαετίας που εντυπωσιάζουν [βίντεο]

Για το ολοκαίνουργιο τεύχος γνωστού περιοδικού ποζάρει η Φαίη Σκορδά και φωτογραφίζεται στις πιο σέξι και παιχνιδιάρικες πόζες μιας άλλης δεκαετίας... Κομψή, μοιραία και σέξι, μπαίνει με επιτυχία στο ρόλο της για τις ανάγκες της φωτογράφισης για το εξώφυλλο του Ιουλίου του περιοδικού Celebrity.

Η παρουσιάστρια του Ant1 που αυτές τις μέρες ξεκουράζεται στον επίγειο παράδεισο της στην Τήνο μαζί με τους άντρες της ζωής της -τους δύο γιους της και τον Γιώργο Λιάγκα- βρήκε χρόνο να φωτογραφηθεί στην πιο σέξι εκδοχή της.

Με μαλλιά και μακιγιάζ από άλλη εποχή, η Φαίη Σκορδά φορώντας αέρινες τουαλέτες, «καυτά» σορτς, ή φορέματα σε ίσια γραμμή, ποζάρει γοητεύοντας το φακό και φαίνεται να το διασκεδάζει.

Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να απολαμβάνει τη φωτογράφισή της, μη παραλείποντας να αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Instagram βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης της για το εν λόγω περιοδικό.

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Στα παρασκήνια της σούπερ σέξι φωτογράφισης της Φαίης Σκορδά – Οι πόζες… άλλης δεκαετίας που εντυπωσιάζουν [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα