Να ανοίξει η γη να την καταπιεί: Το ρεζιλίκι της Σμαράγδας Καρύδη

Το ντροπιαστικό περιστατικό που έκανε την ηθοποιό να... εύχεται να εξαφανιστεί!

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια λαμπερή Λιονταρίνα που, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, έχει ζήσει καταστάσεις στον έρωτα που άλλες την έχουν σοκάρει και άλλες την έχουν πιάσει εξαπίνης. Με τον Ερμή όμως σε τρίγωνο με τον Κρόνο, η σκέψη της ωριμάζει με το χρόνο, κάτι που της επιτρέπει ακόμη και τα πιο απρόβλεπτα γεγονότα να τα διηγείται, χωρίς να φοράει «πλερέζες» αλλά να τα θεωρεί εμπειρίες της ζωής.

Αυτές τις ημέρες ο διελαύνων Ερμής (ιστορία) πέρασε πάνω από την Αφροδίτη της (ερωτικά αισθήματα,

συναίσθημα μη αποδοχής και ντροπής) στον Καρκίνο (βιώματα παιδικών χρόνων) και η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για ένα περιστατικό, που της συνέβη όταν πήγαινε στο νηπιαγωγείο, που την έκανε να ντραπεί πολύ, και είχε πρωταγωνιστές την ίδια και ένα αγοράκι με το οποίο ήταν τσιμπημένη.

Πιο συγκεκριμένα όπως διαβάσαμε στο gossip-tv.gr σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Omikron» είπε: «Έχω γίνει αρκετές φορές ρεζίλι στη ζωή μου. Θυμάμαι ότι στο νηπιαγωγείο, ήμουν πολύ ντροπαλή. Γενικά, ντρεπόμουν το σχολείο, δεν ήθελα να πάω. Ήμουν πιο ακοινώνητη τότε. Έλα όμως που ήμουν ερωτευμένη με ένα αγοράκι... Μια μέρα ήθελα να πάω να ουρήσω στην τουαλέτα και δεν το έλεγα στη δασκάλα μου, από ντροπή. Ε, τα έκανα πάνω μου! Αυτό ήταν μεγάλο τραύμα για μένα, γιατί θυμάμαι ότι με έγδυσε, μου έπλυνε τα ρούχα, με καθάρισε, όλα αυτά... Ήταν πολύ άσχημο! Με είδε έτσι και το αγοράκι που δεν έπρεπε να τα δει, επειδή ήμουνα τσιμπημένη μαζί του και καταντράπηκα. Τι ρεζίλι μεγάλο ήταν αυτό!».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα