«Στα καλά καθούμενα»… πρεμιέρα για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη – Όλα όσα είδαμε

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μας είπαν το πρωινό του Σαββάτου λίγο πριν τις 10.00 το πρώτο «καλημέρα» της φετινής σεζόν μέσα φυσικά από τη συχνότητα του Epsilon.

Ανανεωμένη, με ελαφρύ μακιγιάζ και ένα μακρύ εντυπωσιακό μάξι φόρεμα σε φούξια χρώμα, η ξανθιά παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την προσφορά τους στην εκπομπή, συστήνοντας μας τα νέα

πρόσωπα που θα μας κρατούν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα.

Η νέα ομάδα αποτελείται από τους Νίκο Ζαχαριάδη, Παναγιώτη Τάτση και την Όλγα Λαφαζάνη η οποία συνεχίζει και φέτος κανονικά στο πλευρό των δύο παρουσιαστών.

«Ξεκινήσαμε. Τα καταφέραμε να μην αργήσει ο Κρατερός Κατσούλης και να είναι εδώ στην ώρα του. Έχουμε χαρά που βρισκόμαστε εδώ, το καινούργιο μας στούντιο αλλά και πολλά καινούργια πράγματα. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν πέρσι στην επιτυχία μας και φέτος ευελπιστούμε να κάνουμε το ίδιο. Δουλεύουν πολύ εδώ όλοι, δεν έχουν κοιμηθεί. Υπάρχει αυτό της προηγούμενης σεζόν που το ξέρεις αλλά και αυτό της πρώτης φοράς, σαν να βγαίνεις το πρώτο ραντεβού», δήλωσε χαμογελώντας η Κατερίνα, με τον Κρατερό να εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post «Στα καλά καθούμενα»… πρεμιέρα για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη – Όλα όσα είδαμε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα