Σπουδαία διάκριση για την OgilvyOne στις Κάννες – Τα Λιοντάρια έρχονται στο τέλος!

Χρειάστηκε να περάσουν εννέα χρόνια σχεδόν ολοκληρωτικής ελληνικής «ξηρασίας» στο Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών, για να έρθει τελικά η γλύκα μιας νίκης για την ελληνική Διαφήμιση. Το «Love in the end» της Ogilvy One Athens, για την Lacta και την Mondelez International, μας χάρισε όχι ένα αλλά τρία Lions, δύο αργυρά και ένα χάλκινο, στην κατηγορία Branded Content

and Entertainment.

Η καμπάνια πήγε στις Κάννες με κεκτημένη ταχύτητα, έχοντας ήδη κατακτήσει ένα Gold Clio και ένα Pencil, όμως ο ισχυρός ανταγωνισμός έκανε τους πάντες να συγκρατούν την αισιοδοξία τους. Οι ελπίδες ενισχύθηκαν το πρωί της Παρασκευής, με την ανακοίνωση των shortlists, που επιβράβευαν την ελληνική συμμετοχή με τρεις υποψηφιότητες. Και το βράδυ του Σαββάτου, η ιστορία είχε το happy ending που της άξιζε!

Συγκεκριμένα, η καμπάνια της Lacta, που αφορούσε στην παραγωγή μιας μεγάλου μήκους ταινίας βασισμένης σε ιστορίες του κοινού, κατάφερε να πάρει τις ακόλουθες διακρίσεις στην ενότητα “Branded Content & Entertainment Lions” του 60ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών:

Silver Lion στην κατηγορία “Best fictional program, series or film where a client has successfully created a drama, comedy or miniseries around a product or brand”Silver Lion στην κατηγορία “Best integrated content campaign”Bronze Lion στην κατηγορία “Best use or integration of user-generated
content”

Στην ίδια κατηγορία, το Grand Prix κατέκτησε η καμπάνια «The beauty inside» της Pereira & O’Dell San Fransisco, για λογαριασμό της Intel και της Toshiba. Η ίδια καμπάνια είχε αποσπάσει και το ένα από τα δύο Grand Prix που απονεμήθηκαν στην κατηγορία Cyber.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ της απεσταλμένης του Marketing Week, Βασιλικής Κοτζιά, ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα