Γιατί ο Γουίλ Σμιθ έριξε άκυρο στο sequel του «Independence Day»

Μπορεί η Fox να ετοιμάζει πυρετωδώς το sequel της «Ημέρας Ανεξαρτησίας», ωστόσο υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο και στην προκειμένη περίπτωση χωρίς το οk του πρωταγωνιστή της ταινίας.

Και αυτό διότι ο Ρόλαντ Έμεριχ έκανε γνωστό ότι δεν έχει μπάτζετ για να ζητήσει από τον πρωταγωνιστή Γουίλ Σμιθ να επιστρέψει... Ο Ρόλαντ βρίσκεται στη διαδικασία τώρα να βρει λύση στο πρόσωπο ενός άλλου ηθοποιού

και ήδη έχει αρχίσει τις γύρες στα media αναζητώντας τον διάδοχο του Γουίλ Σμιθ, κάτι βέβαια που δεν θα είναι και τόσο εύκολο.

Όσον αφορά την ταινία, η ιστορία αυτή τη φορά θα εκτυλίσσεται γύρω στα είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία του 1996. Οι εξωγήινοι έχουν καλέσει ενισχύσεις στη Γη και οι άνθρωποι, ενώ γνωρίζουν ότι η απειλή επιστρέφει δριμύτερη, δεν έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν σωστά: επειδή ο μόνος τρόπος να ταξιδέψουν στο διάστημα είναι μέσω ειδικών λαγουμιών, οι εξωγήινοι μπορούν να κάνουν το ταξίδι μέσα σε λίγες εβδομάδες, ενώ οι άνθρωποι χρειάζονται γύρω στα 20 με 25 χρόνια για να εξελίξουν την απαραίτητη τεχνολογία!

«Θα συναντήσουμε κάποιους από τους παλιούς ήρωες» εξηγεί στην παρουσίασή του ο Εμεριχ, «αλλά θα γνωρίσουμε και πολλούς νέους. Μοιάζει λίγο σα ν’ αναλαμβάνουν δράση οι γιοι των κεντρικών χαρακτήρων της πρώτης ταινίας». Και προσθέτει: «Ο Γουίλ Σμιθ δεν μπορεί να είναι μαζί μας γιατί είναι πολύ ακριβός. Είναι πλέον μεγάλος σταρ. Θα μας κόστιζε πάρα πολύ...». Και να ΄ταν μόνο αυτό, καθώς δεν μοιράστηκε καμία άλλη λεπτομέρεια για το ποιοι θα είναι στο καστ των sequels.

Αναμένοντας λοιπόν περισσότερα σε λίγο καιρό, και φυσικά εκείνο που μας καίει είναι το όνομα που θα αντικαταστήσει τον μύθο Γουίλ Σμιθ!

Keywords
Τυχαία Θέματα