Σοκ και δέος – Τα πυρηνικά του Βελγίου ο στόχος των τρομοκρατών

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα πραγματικά σχέδια των τρομοκρατών που προκάλεσαν το μακελειό στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα DH, οι τρομοκράτες αναγκάστηκαν να δράσουν πιο γρήγορα γιατί είχαν αντιληφθεί ότι έχουν περικυκλωθεί από την αστυνομία μετά τη σύλληψη

του Αμπντεσλάμ.

Το αρχικό τους σχέδιο ήταν να χτυπήσουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Βελγίου, αφού όπως προκύπτει απ’ τις έρευνες τα αδέρφια Ελ-Μπακραουί κατέγραφαν τις κινήσεις του διευθυντή των πυρηνικών σταθμών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας τα αδέρφια προδόθηκαν από ένα δεκάωρο βίντεο το οποίο ελήφθη από κάμερα έξω από το σπίτι του επικεφαλής των πυρηνικών μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Μετά την κατάσχεση του βίντεο από τις βελγικές αρχές, οι Βέλγοι ήταν βέβαιοι ότι τα πυρηνικά ήταν ο πρωταρχικός στόχος των τζιχαντιστών γι’ αυτό και αύξησαν σημαντικά τα μέτρα ασφαλείας.

Έτσι, οι τρομοκράτες αναγκάστηκαν να αλλάξουν το σχέδιο τους και να χτυπήσουν δυο πιο εύκολους στόχους όπως το μετρό και το αεροδρόμιο.

The post Σοκ και δέος – Τα πυρηνικά του Βελγίου ο στόχος των τρομοκρατών appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα