Σκάνδαλο στον Λευκό Οίκο: Ο Ομπάμα έβαψε τα μαλλιά του!

Μεγάλο σούσουρο προκάλεσαν δημοσιεύματα των αμερικανικών media που παρουσιάζουν τον Μπαράκ Ομπάμα… εντυπωσιακά ξανανιωμένο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία.

Οι ρεπόρτερ ισχυρίζονται ότι ο πλανητάρχης βοήθησε λίγο τη φύση καταφεύγοντας σε φυτικές βαφές που κάλυψαν τα γκρίζα μαλλιά του τονίζοντας (λίγο περισσότερο από όσο ίσως υπολόγιζε) το μαύρο χρώμα που είχαν κάποτε. Ο λόγος,  βέβαια, που εντελώς ξαφνικά όλοι άρχισαν να σχολιάζουν τις τρίχες του προέδρου ήταν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο

για την επόμενη τετραετία. Ο Μπαράκ Ομπάμα έμοιαζε πραγματικά 10 χρόνια νεότερος, πιο ανανεωμένος ακόμα και από την εποχή που μετακόμιζε για πρώτη φορά στην έπαυλη της προεδρίας.

Ο 51χρονος πρόεδρος έχει σίγουρα λιγότερα γκρίζα σήμερα από ότι είχε για παράδειγμα στην προεκλογική του φωτογραφία στις 5 Νοεμβρίου στο Οχάιο (βασική φωτογραφία). Ή μήπως πρόκειται για κακόγουστα αστεία που βασίζονται στο παιχνίδισμα των φλας; Μια ματιά στη φωτογραφία που έβγαλε τον Μάιο του 2011 με τον καλό του φίλο, Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον έπειτα από έναν αγώνα πινγκ πονγκ δεν αφήνει ωστόσο περιθώρια για πολλές απορρίες.

«Ο Ομπάμα έβαψε τα μαλλιά του; Εμένα έτσι μου φαίνεται», ακούστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του FOX News από την Greta Van Susteren ενώ στα social media κυκλοφορεί το εξώφυλλο περιοδικού που είχε δημοσιεύσει έρευνα κατά την οποία ο πλανητάρχης αποκτούσε ολοένα και περισσότερες άσπρες τρίχες λόγω του υπερβολικού στρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα