Σήψη και αποσύνθεση σε πλήρη έκθεση – Τα πιο ανατριχιαστικά μουσεία στο κόσμο [εικόνες]

Είχαμε συνηθίσει εκθέσεις με βαλσαμωμένα ζώα και ανθρώπους, με σεξουαλικά βοηθήματα, με γεννητικά όργανα ξέχωρα από το σώμα και θεωρούσαμε πως είναι ότι πιο ακραίο έχουμε δει. Τα παρακάτω μουσεία αποδυκνείουν ότι πάντα θα υπάρχει μία διεστραμμένη σκέψη να μας σοκάρει. Οι άνθρωποι συνήθως επισκέπτονται τα μουσεία για να μάθουν και να εκτιμήσουν την ομορφιά, αλλά τα δέκα που ακολουθούν μπορούν να δώσουν μία παραστατική εικόνα του χειρότερου εφιάλτη σας.

Παραμορφωμένα έμβρυα, εργαλεία βασανισμού, βάζα με όργανα, νύχια, βελόνες, μούμιες και πολλά άλλα, συνθέτουν το σκηνικό στα ανατριχιαστικά

μουσεία που ακολουθούν.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Το Μουσείο του Θανάτου

Το συγκεκριμένο μουσείο περιλαμβάνει το έργο δολοφόνων κατά συρροή. Έχει φωτογραφίες από πραγματικές σκηνές εγκλήματος και από τις αυτοψίες που ακολούθησαν. Υπάρχουν δωμάτια με φωτογραφίες από αυτοκινητιστικά, εκτελέσεις, φόνους και υπάρχει ακόμα και δωμάτιο που περιλαμβάνει φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν αυτοκτονήσει! Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι υπάρχουν και προβολές βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να πεθαίνουν.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα