Σε καταλήψεις δημαρχείων προχωρά την Τετάρτη η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Σε κατάληψη των 325 δημαρχείων της χώρας καλεί αύριο, Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ – ΟΤΑ).

Η κατάληψη στα δημαρχεία αλλά σε υπηρεσίες όπως τα Δημοτικά Γκαράζ, τα Κ.Α.Π.Η. και οι Παιδικοί Σταθμοί θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 πμ και 1 μμ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ οργανώνει αυτή την κινητοποίηση ως "ένα μήνυμα στη συγκυβέρνηση

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ., αλλά και στους αιρετούς, που θέλουν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο της μνημονιακής πολιτικής που άφησαν πίσω τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις".

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στους δήμους επισημαίνουν πως "έχει ξεκινήσει μία επίθεση σε βάρος μας, που έχει να κάνει με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, όπως της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διάλυσης των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. Συνεχίζει και η σημερινή συγκυβέρνηση την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που έχει ισοπεδώσει την Ελλάδα και την κοινωνία, αυξάνοντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία".

The post Σε καταλήψεις δημαρχείων προχωρά την Τετάρτη η ΠΟΕ – ΟΤΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα