Σε δίκη ο Νεϊμάρ για την υπόθεση απάτης στη μεταγραφή του

Ως κατηγορούμενος κλήθηκε για κατάθεση ο Νεϊμάρ σε δίκη που αφορά τις συνθήκες της μετακίνησής του από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

Η εταιρεία DIS, που είχε το 40% των δικαιωμάτων του, καταγγέλλει πως όταν έγινε η μεταγραφή εισέπραξε πολύ λιγότερα χρήματα από όσα προβλεπόταν, κάνοντας λόγο για μεταφορά ποσών… κάτω από το τραπέζι.

Στη δίκη που θα αρχίσει στις 1 Φεβρουαρίου, κλήθηκαν να καταθέσουν πέραν του Νεϊμάρ οι γονείς του, ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Σάντρο

Ροσέλ, ο νυν ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς και δύο πρώην διοικητικά στελέχη της Σάντος.

Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της συγκεκριμένης μεταγραφής, καθώς Μπαρτομέου και Ροσέλ έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες για απόκρυψη χρημάτων από την εφορία, με τους εισαγγελείς να εισηγούνται ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών στον πρώτο και επτάμισι ετών για τον δεύτερο, συν πρόστιμα που μπορούν να φτάσουν και πάνω από τα 60 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα είχε αρχικά ανακοινώσει πως η μεταγραφή του Νεϊμάρ είχε κοστίσει 57,1 εκατ. ευρώ, αλλά μετά τις αποκαλύψεις και τις κατηγορίες στην υπόθεση παραδέχτηκε πως το κόστος της μετακίνησης πλησίασε τα 100 εκατ.

The post Σε δίκη ο Νεϊμάρ για την υπόθεση απάτης στη μεταγραφή του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα