Πάρε και τους Πέρκινς, Μουν κόουτς – Ξανασμίγει με τον Μάρντι Κόλινς ο Μπαρτζώκας!

Αναζητώντας τον αντικαταστάτη του τραυματία Έισι Λο, ο Ολυμπιακός κατέληξε τον Ιανουάριο του 2014 σε μια επιλογή που ακόμη θυμούνται με… ζοχάδα οι φίλοι των ερυθρόλευκων.

Ο Μάρντι Κόλινς είναι ίσως ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της ομάδας που έφτασε να αποδοκιμάζεται από το ΣΕΦ με το που πατούσε το παρκέ, μπαίνοντας αλλαγή. Όταν (με χαρακτηριστική καθυστέρηση) βρήκε τα πατήματά του απέδειξε ότι ήταν εν μέρει και παρεξηγημένος,

σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν ικανός να φορέσει τα παπούτσια του σπουδαίου Λο.

Φυσικά ο Αμερικανός δεν έμεινε πάνω από μισό χρόνο στον Ολυμπιακό, μολονότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε προφανώς δει πάνω του κάτι που όλοι οι υπόλοιποι… αποτύχαμε να δούμε. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η νέα πρόταση συνεργασίας του Έλληνα κόουτς στον 31χρονο –σήμερα- γκαρντ, ο οποίος αποτελεί το νέο απόκτημα της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Ο Κόλινς, ο οποίος έπαιξε φέτος στην Euroleague με τη Στρασμπούρ έχοντας 8,2 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 22,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ήρθε σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα για τη λύση της συνεργασίας τους και συμφώνησε με τους Ρώσους. Θα ενισχύσει άμεσα την ομάδα του Κράσνονταρ (και εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα) στη VTB League, αλλά στο To 16 θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 8η αγωνιστική και μετά.

Με τη σφραγίδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Λοκομοτίβ Κούμπαν αποτελεί φέτος την ευχάριστη έκπληξη της Euroleague –ούσα η μία από τις τρεις μόλις ομάδες που έχουν 2/2 στο Top 16- αλλά με μεταγραφές τύπου Κόλινς δεν θα λέγαμε ότι… αυξάνονται οι πιθανότητες για πρόκριση στο Final-four του Βερολίνου.

Στις επιλογές παικτών ένα θεματάκι το έχει ο κατά τα άλλα ικανότατος Έλληνας προπονητής. Σας θυμίζουμε τον Ντόρον Πέρκινς, που έπαιξε σε εφτά ματς πρωταθλήματος το 2013 και τον Τζαμάριο Μουν που φόρεσε τα ερυθρόλευκα για δύο μόνο μήνες το 2014. Αμφότεροι, επίσης άφησαν εποχή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας…

The post Πάρε και τους Πέρκινς, Μουν κόουτς – Ξανασμίγει με τον Μάρντι Κόλινς ο Μπαρτζώκας! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα