Σε άθλια κατάσταση η Σταμάτη – Βρίσκεται συνεχώς σε καταστολή για να μην κάνει κακό στον εαυτό της

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση συνεχίζει τη νοσηλεία της, τον τελευταίο ένα μήνα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών, η Βίκυ Σταμάτη. Όταν η σύζυγος του υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, μεταφέρθηκε στην κλινική παρουσίαζε απώλεια συνείδησης, ενώ από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει παρατηρηθεί ούτε για μια στιγμή κάποιο σημάδι βελτίωσης.Της χορηγείται βαριά φαρμακευτική αγωγή και με αυτόν τον τρόπο

οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη από την οποία πάσχει, αλλά ακόμη περισσότερο οι θεραπευτές της κλινικής προσπαθούν να την έχουν σε καταστολή ώστε να μην επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso,της απαγορεύεται ακόμα και το επισκεπτήριο αφού η κατάσταση της υγείας της παραμένει ανησυχητική και σοβαρή. Μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, πάσχει από βαριά καταθλιπτική συνδρομή με αυτοκτονικές τάσεις και πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Πηγές του νοσοκομείου, αναφέρουν πως η Βίκυ Σταμάτη παίρνει μεν βαριά φαρμακευτική αγωγή, αλλά αν και μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι για μια βόλτα στο κήπο - πάντα με τη συνοδεία νοσηλευτών ή συγγενών- οι αστυνομικοί δεν της επιτρέπουν να βγει μόνη της ούτε έξω από το δωμάτιό της.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα