Σάλος για τις σέξι μαζορέτες στο NBA!

Το Τέξας ψήφισε Μιτ Ρόμνεϊ σε αυτές τις εκλογές και μετά πήγε στο γήπεδο να δει προπόνηση των αγαπημένων του Dallas Mavericks. Και έγινε χαμός! Οι μαζορέτες της διάσημης ομάδας μπάσκετ βγήκαν στο παρκέ με τις νέες τους εμφανίσεις που μόλις καλύπτουν τα… απαραίτητα και οι πουριτανοί φίλαθλοι έγιναν έξαλλοι. Οι υπόλοιποι απλά έτρεξαν για εισιτήρια διαρκείας. 

Τα media ειρωνεύτηκαν τη στυλιστική επιλογή γράφοντας χαρακτηριστικά ότι φέτος τα κορίτσια των Mavericks «φόρεσαν ότι απόμεινε από τα ρούχα της Britney Spears στο αποτυχημένο tour του 2003″ ενώ οι αθλητικογράφοι γκρίνιαξαν πως με αυτές τις εμφανίσεις κανείς δεν πρόσεχε τις ομάδες στο ματς με τους Portland Trailblazers!

Τα κορίτσια πάντως δεν πτοήθηκαν από τις κριτικές. Πόζαραν με νάζι για την ιστοσελίδα της ομάδας και δήλωσαν πως προτιμούν τις φετινές σέξι λευκές εμφανίσεις από τα μπλε μπουστάκια και λευκά σορτς της περασμένης σεζόν. Μαζί τους!

Δες το πριν και το μετά κι αποφάσισε μόνος σου αν είναι πολύ γυμνά για αγώνα μπάσκετ τα κορίτσια (κλίκαρε την εικόνα για να μεγαλώσει):

Keywords
Τυχαία Θέματα