Ροζ site που έταζε ελεύθερη πρόσβαση αν προκρίνονταν οι Γάλλοι «έπεσε» από την αθρόα προσέλευση!

Στη δημοσιότητα ήρθε σήμερα η αποκάλυψη-δημόσια υπόσχεση που δόθηκε, μια μέρα πριν την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ, από την εταιρία του γνωστού παραγωγού ερωτικών ταινιών Μαρκ Ντορσέλ.

Ο Ντορσέλ μέσω Τwitter υποσχέθηκε ότι αν το αντιπροσωπευτικό σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα δώσει δωρεάν πρόσβαση στις ταινίες της ιστοσελίδας .

Μόλις 45 δευτερόλεπτα μετά το τέλος της αναμέτρησης το site είχε πέσει μετά τη αθρόα προσέλευση αρκετών Γάλλων φαν του «αθλήματος της παλάμης» που έσπευσαν να... πιάσουν δουλειά!

«Βλέποντας ότι το σκορ πάει καλά προσπαθήσαμε να δουλέψουμε έτσι ώστε οι server να αντέξουν. Πήραμε την απόφαση μέσα σε λίγο χρόνο, όμως δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα», δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου, Γκισλέν Φαριμπό.

Η εταιρία του Ντορσέλ βέβαια επειδή δεν ήθελε να εκτεθεί και να αθετήσει την υπόσχεσή της δημιούργησε νέες ιστοσελίδες και δημοσίευσε τις διευθύνσεις στο Τwitter με τους χρήστες να συρρέουν και πάλι για να… κάνουν παιχνίδι τσάμπα!

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα