Ρούλα Κορομηλά: Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια

H διάσημη παρουσιάστρια σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την τηλεόραση και το lifestyle σήμερα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε ότι πολλοί από τους ανθρώπους που γνωρίζουν σήμερα δόξα και καριέρα, την έχουν δημιουργήσει πάνω…στις πλάτες της.

«Το lifestyle για να το ξεκαθαρίσουμε το παίζω στα δάχτυλα, αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια

για άλλους απίστευτα. Πάντα βέβαια για ανθρώπους που διέκρινα ότι αξίζει να τους βοηθήσεις. Εκτός από το ταλέντο χρειάζονται και τα παρελκόμενα. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα», ανέφερε στη Real η Ρούλα Κορομηλά.

Όσον αφορά την τηλεόραση του σήμερα, η Ρούλα Κορομηλά δηλώνει πως μπορεί να υπάρχει τηλεόραση χωρίς να υπάρχει πανάκριβο budget.

«Αδιαμφισβήτητα υπήρξα τυχερή που έζησα την εποχή αυτή. Τη «χρυσή εποχή» που λες. Πίστεψε με, όμως, δεν αρκούσε μόνο αυτό. Τα στελέχη των καναλιών επένδυαν σε εμένα γιατί γνώριζαν ότι η αλήθεια της ψυχής μου «πουλούσε». Όσον αφορά στην τηλεόραση σήμερα, χρειάζεται καινοτομία, δημιουργία, φαντασία, καλή συνεργασία, πολύ νερό στο κρασί και ανάλογη προσαρμογή στις συνθήκες. Έτσι θα υπάρξει αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Ο κόσμος πλέον δεν θέλει μια πλασματική πραγματικότητα. Σίγουρα έχει ανάγκη να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματα του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παρασυρθεί και σε ένα ξέφρενο πανηγύρι. Ούτε να συμβιβαστεί με ημίμετρα».

Τι συμβαίνει όμως με τους σταρ οι οποίοι απομακρύνονται για πολύ καιρό από τον φακό της δημοσιότητας;

«Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι υγιής. Νομίζω-κι αν μου επιτρέπετε έχω το δικαίωμα να επιλέγω τα διαλείμματα και τις παύσεις. Το έχω κάνει άλλωστε πράξη. Σε κατάθλιψη δεν έχω πέσει ποτέ. Αντιθέτως, βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να κάνω δημιουργική και ευχάριστη τη ζωή μου. Πάντα με απλά καθημερινά πράγματα. Κυρίως όσα μου έλειψαν όλα αυτά τα χρόνια. Το να έχω χρόνο και χώρο να κάνω πράγματα για μένα», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα