Ρώσοι «κρεμάστηκαν» σε υψόμετρο 1.300 μέτρων για να βγάλουν selfie [βίντεο]

Δεν χρειάζεται να το λέμε πολλές φορές, αλλά εκεί έξω υπάρχουν πολλά ψυχάκια. Δεν υπάρχει άλλη λέξη που να τους περιγράφει καλύτερα. Θα χρειαστούν πολλές λέξεις για να μπορέσεις να περιγράψεις μερικούς ανθρώπους. Δεν είναι ότι έχουν κάποιο προβληματικό χαρακτήρα ή ένα στοιχείο που προκαλεί εκνευρισμό για παράδειγμα.

Ίσα ίσα που μπορεί να είναι πολύ καλά παιδιά, να είναι ενδιαφέροντες χαρακτήρες, αλλά έχουν μια συνήθεια που μπορείς να την πεις από περίεργη μέχρι ψυχανώμαλη. Προς το δεύτερο τείνουν σίγουρα τρεις Ρώσοι, οι οποίοι την είδαν Daredevils και ταξιδεύουν

στον κόσμο για να σκαρφαλώνουν στα ψηλότερα κτήρια και να τους χωρίζει ένα πολύ λεπτό στρώμα εδάφους από την πτώση.

Αυτή τη φορά η ομάδα On The Roofs, ο Βιτάλι Ρασκάλοφ, Βλάντιμιρ Σιντόροφ και Ιβάν Μπέερκους, βρέθηκαν στην Κίνα, στην πόλη Σενζέν, στο κτήριο Σουν Χινγκ, το οποίο είναι το τρίτο ψηλότερο της χώρας και το 28ο στον κόσμο. Συγκεκριμένα, φτάνει σε ύψος τα 1.300 μέτρα, με τα τελευταία 50 να είναι μια κεραία που περιβάλλεται από σκάλα. Οι τρεις τους ανέβηκαν σε αυτό το πολύ μικρό κομμάτι που είναι το ανώτερο σημείο του, στάθηκαν από τα γλιστερά σκαλιά και έβγαλαν selfie, όπως εμείς θα το κάναμε σε μια πισίνα.

The post Ρώσοι «κρεμάστηκαν» σε υψόμετρο 1.300 μέτρων για να βγάλουν selfie [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα