Ραντεβού στον αέρα για Ντόρα και Αλέξη – Τι είπαν στην business class για Μόσχα

08:53 5/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Μία κατ' ιδίαν συζήτηση είχαν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη εν ώρα πτήσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα

με τον Βηματοδότη, επιβιβάστηκε στην πτήση για την Μόσχα με εισιτήριο οικονομικής θέσης, όπως και η κυρία Μπακογιάννη. Ωστόσο η αεροπορική εταιρεία τους αναβάθμισε σε business class χωρίς να τους χρεώσει.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε και κάθησε δίπλα στην βουλευτή της ΝΔ και αυτή για να σπάσει τον... πάγο του είπε ότι «δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε όλους του ΣΥΡΙΖΑ τρομοκράτες», μία δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα δηλαδή.

Οι δύο πολιτικοί κάθησαν δίπλα αλλά συμφώνησαν να μην συζητήσουν τίποτα που να έχει να κάνει με εσωτερικά πολιτικά ζητήματα. Ετσι μίλησαν για την Αίγυπτο, για τη Μέση Ανατολή, για το Αζερμπαϊτζάν και βεβαίως για την κατάσταση στη Ρωσία.

Η κυρία Μπακογιάννη ρώτησε ποιους θα συναντήσει ο κ. Τσίπρας στη Μόσχα (ακόμη και ποιους θα δει στη Δούμα) και του εξήγησε την αποστολή που της έχει ανατεθεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης στη Μόσχα: «Πέντε φορές τον μήνα βρίσκομαι στη Μόσχα, την έμαθα καλά» του είπε χαμογελώντας.

Το θέμα όμως ήταν άλλο. Η Ντόρα προσφέρθηκε να κάνει ανάλυση σε θέματα διεθνών σχέσεων στον κ. Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε και έτσι η πτήση των τριών ωρών πέρασε γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα