Ψαριανός: Ο Κουβέλης μας έκανε κόμμα «χαρίζω οικόπεδα», να αφήσει τα παζάρια και να φύγει

Μας έκανε κόμμα τύπου «πουλάω οικόπεδα» (σ.σ. εννοεί χαρίζω οικόπεδα) τόνισε οργισμένος ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός, ζητώντας παράλληλα από τον Φώτη Κουβέλη να σταματήσει τις εσωκομματικές διαπραγματεύσεις διάσωσής του και να παραιτηθεί.

Ο κ. Ψαριανός που το βράδυ της Κυριακής αποχώρησε αποσβολωμένος από το πάνελ του Mega όταν συνειδητοποίησε το μέγεθος της εκλογικής ήττας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm επισήμανε ότι «ο κ. Κουβέλης όφειλε

να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων του κόμματος».

«Πήγαν το κόμμα στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός, κάνοντας λόγο για ευθύνες και της στενής ηγετικής ομάδας γύρω από τον κ. Κουβέλη.

Σύμφωνα τέλος, με τον κ. Ψαριανό, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έπρεπε να είχε αναλάβει πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά, «τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο Βενιζέλος». Και κατήγγειλε ότι ο κ. Κουβέλης κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα