Πρωτοσέλιδα: Οδηγός επιβίωσης για τις χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ

Ο ΕΝΦΙΑ οι πολιτικές του προεκτάσεις, και ο... καύσωνας είναι μερικά από τα βασικά θέματα που κυριαρχούν στα Σαββατιάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πρωτοσέλιδοι τίτλοι:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ιερός πόλεμος. Φουντώνουν οι αντιδράσεις στην Εκκλησία για το αντιρατσιστικό"ΕΘΝΟΣ του Σαββάτου: "Νέο ΕΝΦΙΑ με χαμηλότερες αντικειμενικές"ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Προφητείες
Πατροκοσμά, Εβραίοι και... εισβολή Πούτιν στην Ουκρανία!"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οδηγός επιβίωσης για τις χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ"ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Σαββατιάτικη: "Τα ροδάκινα της κοροϊδίας"ΕΣΤΙΑ: "Οι φόροι δεν είναι παιγνίδι. Εγκαιρες προειδοποιήσεις για τον ΕΝΦΙΑ"Η ΑΥΓΗ: "Κλείνει το μάτι στην Ακροδεξιά"Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Οπισθοδρομική κομπανία. Χέρι χέρι η κυβερνητική δεξιά με τη δεξιά του Κυρίου"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ρωσική «νάρκη» στην οικονομία"Ο ΛΟΓΟΣ: "Καυτό Σαββατοκύριακο. Τους 40 βαθμούς θα αγγίξει το θερμόμετρο, δροσίζει από Δευτέρα"ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Σχέδιο Μαξίμου για δεξιά «Ελιά»"ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: "Στα δικαστήρια θα κριθεί ο ΕΝΦΙΑ..."ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Λαϊκή αγωνιστική επαγρύπνηση κόντρα στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ"Στο ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου: "Πολιτικό ντόμινο. Καυτό φθινόπωρο με εκπλήξεις ανατροπές και νέες συμμαχίες"ΤΑ ΝΕΑ: "Ωρα μειώσεων στους φόρους. Τι σκέπτεται η κυβέρνηση για την αναθέρμανση της οικονομίας"Kontranews: "Μητροπολίτης Σεραφείμ προς Σαμαρά: Πούλησες την ψυχή σου στο διάβολο για να μείνεις ακόμα τέσσερις μήνες πρωθυπουργός"Press time: "Σκάνδαλα, έρωτες, μίση, πάθη και διαζύγια. Το άλλο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής"

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΑΞΙΑ: "Σκωτσέζικο ντους για τους τραπεζίτες"Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ. Σχέδιο με έξι διορθώσεις-ανάσα στον φόρο ακινήτων μετά τη θύελλα αντιδράσεων"Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Χαμηλώνουν οι προσδοκίες για βελτιώσεις στον ΕΝΦΙΑ"ΚΕΦΑΛΑΙΟ: "Κρυφό χαρτί Σαμαρά πριν από τις εκλογές"

The post Πρωτοσέλιδα: Οδηγός επιβίωσης για τις χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα