Ο άνθρωπος που έβαλε τέλος στη μόδα των Starbucks

Έγινε η απόλυτη μόδα στα Starbucks στη Φλόριντα. Το ξεκίνησε κάποιος και το συνέχισαν 457 πελάτες συνεχόμενα. Ποιό; Το να προπληρώνει ένας πελάτης τον καφέ του επόμενου...

Η μανία παρόμοιων κοινωνικών φαινομένων που εξαπλώνονται εν ριπή οφθαλμού αγγίζει πλέον όλα τα κοινωνικά στρώματα και είναι πολύ πιο εύκολο να διαδοθεί σε μέρη που συχνάζει καθημερινά πολύς κόσμος. Και τέτοια είναι πρωταρχικά τα social media και βέβαια τα Starbucks.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε και το φαινόμενο της προπληρωμής του καφέ. Ο ένας μετά τον άλλον

δέχτηκαν με χαρά τον κερασμένο καφέ από τον προηγούμενο πελάτη και με την ίδια χαρά να κεράσουν εκείνοι τον καφέ του επόμενου.

Ο ένας μετά τον άλλον υπέκυψαν σε αυτό το ιδιότυπο παιχνίδι 457 πελάτες. Μέχρι τον 458ο. Το παιχνίδι σταμάτησε όταν στο ταμείο εμφανίστηκε ο Πίτερ Σκόρτς. Ένας μπλόγκερ αλλά και πολιτικός αναλυτής.

Όταν ο Σκορτς παρήγγειλε δύο Βέντι Μόκα Φραπουτσίνο ο μπάρμαν τον πληροφόρησε πως ο ένας καφές είναι κερασμένος από τον προηγούμενο πελάτη και αν θέλει μπορεί να κεράσει τον καφέ του επόμενου.

Ο Σκορτς ωστόσο ευγενικά αρνήθηκε γιατί όπως είπε δεν «θεωρεί ότι όλο αυτό προσφέρει κάτι» κι αμέσως έβγαλε από την τσέπη του 100 δολάρια και τα έδωσε φιλοδώρημα στον μπάρμαν για να μην θεωρήσει κάποιος ότι δεν παίρνει μέρος στο παιχνίδι της προπληρωμής...από τσιγκουνιά.

«Δεν ήθελα να πιστέψει κανείς κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «απλά δεν μου αρέσει να με αναγκάζουν να κάνω κάτι χωρίς να το θέλω».Κι έτσι στον 458ο πελάτη σταμάτησε το πρωτότυπο αυτό παιχνίδι που έγινε για λίγο το νέο trend στα Starbucks.

The post Ο άνθρωπος που έβαλε τέλος στη μόδα των Starbucks appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα