Πρωτοσέλιδα: Εμφύλιος στη «μαύρη συμμορία»

Οι πυρετώδεις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, τα εσωκομματικά προβλήματα της Χρυσής Αυγής καθώς και οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πικρή συμφωνία»

Η εφημερίδα γράφει ότι «σε μια «πικρή» συμφωνία φαίνεται ότι καταλήγουν κυβέρνηση και τρόικα,

καθώς κανένα ουσιαστικό αίτημα της κυβέρνησης, που συμβάλλει στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των νοικοκυριών, δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτό».

ΕΘΝΟΣ: «Εμφύλιος στη «μαύρη συμμορία»»

Η εφημερίδα γράφει ότι «εκρηκτική κατάσταση επικρατεί στη Χρυσή Αυγή. Η αποχώρηση του βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου συνοδεύτηκε από καταγγελίες και ομολογίες. Ήρθε στο φως ο αλληλοσπαραγμός της οργάνωσης. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου λειτούργησαν καταλυτικά».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: « Αρχίζει η σφαγή στις επικουρικές»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «από τους συνταξιούχους του υπουργείου Οικονομικών (εφορίες, τελωνεία κα) αρχίζει η σφαγή στις επικουρικές συντάξεις, οι οποίες με τις νέες ρυθμίσεις και το νέο τρόπο υπολογισμού θα μειωθούν μέχρι και 50% . Ηδη το ΔΣ του Ταμείου έλαβε απόφαση για την περικοπή των ΔΙΒΕΕΤ και ΔΕΤΕ που ελάμβαναν οι συνταξιούχοι του».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Νεκτάριος: «έρχονται συγκλονιστικά γεγονότα»!»

Η εφημερίδα γράφει ότι «στο μοναστήρι του Εφραίμ της Αριζόνα κουνιότουσαν τα καντήλια ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ»! Ο Γερο-Σοφρώνιος του Έσσεξ έχει προφητεύσει ότι το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδος θα είναι η Κωνσταντινούπολη»!!! Οι τελευταίοι Άγιοι της Εκκλησίας μας έχουν πει… περιμένουμε σεισμό, περιμένουμε πείνα και θα είναι μερικών μηνών, περιμένουμε ασθένειες»…».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Πλήρης σύνταξη στο Δημόσιο από τα 50!»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι « οι ευνοϊκές διατάξεις για συνταξιοδότηση 400.000 υπαλλήλων με μείωση ορίων ηλικίας έως 4 έτη και του χρόνου ασφάλισης κατά 5 έτη. Τα μυστικά στην αναγνώριση πλασματικού χρόνου για θητεία, παιδιά, σπουδές. Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να αυξήσουν τη σύνταξή τους έως 21,6%».

ΕΣΤΙΑ: «Πολλά κόμματα χαμηλά ποσοστά»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «όλες οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν κατακερματισμό των πολιτικών δυνάμεων σε πολλά κόμματα. Η πλέον πρόσφατη της εταιρείας ALCO που δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές παρουσιάζει εννέα κόμματα με ποσοστό άνω του 1%».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Νέο μνημόνιο μετά τις εκλογές»

Η εφημερίδα γράφει ότι «με αρκετούς αστερίσκους θα είναι, όπως φαίνεται, η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα. Όλα τα εκκρεμή και ακανθώδη ζητήματα θα τεθούν από την πλευρά των δανειστών τον Ιούνιο και αφού θα έχουν μεσολαβήσει οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις».

ΤΑ ΝΕΑ: «Παζάρια και ανατροπές- Θρίλερ με την τρόικα αλλά και ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «μεγάλο αγκάθι ως το τέλος το ύψος του πλεονάσματος που θα αναδιανεμηθεί ως κοινωνικό μέρισμα. Ανακατατάξεις φέρνουν οι δημοσκοπήσεις με Το Ποτάμι στην 3η θέση μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ

KONTRA NEWS: «64 χρόνια έχουν τζάμπα την Σούδα οι Αμερικανοί»

Η εφημερίδα γράφει ότι «εδώ και 71 χρόνια οι Γερμανοί αρνούνται να μας πληρώσουν τα λεφτά και το χρυσό που μας έκλεψαν στην Κατοχή, αξίας σήμερα πάνω από 200 δις, οι δε Αμερικανοί εδώ και 64 χρόνια έχουν πάρει τη γη μας στην Κρήτη, αξίας 200-300 δις και δεν μας έχουν δώσει ούτε μια δραχμή».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Θα πληρώσουμε 7,4 δισ. στο ΔΝΤ μέσα στη χρονιά»

Η εφημερίδα γράφει ότι «χρεολύσια ύψους 7,4 δισ. ευρώ επιστρέφει στο ΔΝΤ η Ελλάδα εντός του 2014, καθώς ξεκίνησαν να λήγουν τα πρώτα δάνεια του μηχανισμού στήριξης που εκταμιεύτηκαν από το Μάιο του 2010 μέχρι και τον Ιούλιο του 2011».

Keywords
Τυχαία Θέματα