Πρωτοσέλιδα: Δάνεια μόνο σε «υγιείς» θέλει η Τράπεζα της Ελλάδος

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής, τα αναρίθμητα κόκκινα δάνεια της χώρας και η ενδεχόμενη μείωση των φόρων είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Τα μυστήρια του Στρασβούργου»

Η εφημερίδα γράφει ότι: « τα είπε εκτός Ελλάδας για να τα ακούσουν εντός Ελλάδας.

Ο λόγος για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που χθες από το Στρασβούργο ξεκαθάρισε τις προθέσεις του δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι: Οι υπέρμαχοι της Ευρώπης θα κερδίσουν στις ευρωεκλογές».

ΕΘΝΟΣ: «Ένοπλο κόμμα η Χρυσή Αυγή»

Η εφημερίδα σημειώνει: «νέα δεδομένα στην υπό εξέλιξη έρευνα για τη δράση της Χρυσής Αυγής δημιουργεί το φωτογραφικό υλικό που οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν στους υπολογιστές βουλευτών και άλλων στελεχών της οργάνωσης».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Έχασε την ευκαιρία- Ο Σαμαράς στο Ευρωκοινοβούλιο»

Η εφημερίδα γράφει ότι : «έκανε σαν μην είχε ακούσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την κυνική παραδοχή του επιτρόπου Ολι Ρεν, ότι το ελληνικό χρέος δεν αναδιαρθρώθηκε το 2010 για να μη θιγούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και οι οικονομίες των άλλων χωρών».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Η Σπαρτιάτισσα Μυστική Σύμβουλος του Πούτιν»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «για τέταρτη φορά, στις μέρες μας, στην πολλών χιλιετιών ιστορία τους οι Ρώσοι παίρνουν πολιτιστικά και πολιτισμικά δάνεια από τους Έλληνες, κι αυτή η αλήθεια αποτελεί κομμάτι της άγνωστης στο ευρύ κοινό ιστορίας».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Το σχέδιο για μείωση εισφορών»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «εντός του 2014 περιορίζονται οι εισφορές κατά 3,9 ποσοστιαίες μονάδες με ταυτόχρονο κούρεμα οικογενειακών επιδομάτων του ΟΑΕΔ. Μένουν εκτός περικοπών οι εισφορές σύνταξης του ΙΚΑ για να μην επηρεασθούν τα έσοδα του ασφαλιστικού οργανισμού».

ΕΣΤΙΑ: «Το πλεόνασμα δεν αρκεί»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «το 2009 η χώρα είχε πρωτογενές έλλειμμα ύψους 24,3 δις. ευρώ. Όμως το έτος εκείνο το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν είχε ανέλθει σε 235 δις. ευρώ.

Η ΑΥΓΗ: « Έκρηξη κόκκινων δανείων»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «στα πρόθυρα ανάφλεξης έχει φτάσει η ελληνική κοινωνία από τις πολιτικές του Μνημονίου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που κατατέθηκαν χθες στο συνέδριο του ΣΕΒ. Στα 87 δις. τα μην εξυπηρετούμενα δάνεια εντός του 2014 από 70 δις. σήμερα».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Αποκαλυπτήρια»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «συγκλονιστικό και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το υλικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά τη δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Με βάση το υλικό αυτό –και όχι μόνο- οι δικαστές «δένουν» τις κατηγορίες για την εγκληματική οργάνωση και αναδεικνύεται το πραγματικά απεχθές πρόσωπό της».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πειστήρια παραστρατιωτικής δράσης»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «Νέες φωτογραφίες στελεχών της Χρυσής Αυγής, που ενισχύουν τις κατηγορίες για ύπαρξη παραστρατιωτικού σκέλους της οργάνωσης, βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του προφυλακισμένου επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας της Χ.Α. Γιώργου Πατέλη».

Ο ΛΟΓΟΣ: «Καμπανάκι για τα «κόκκινα δάνεια»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «την εκτίμηση ότι τα δάνεια σε καθυστέρηση θα αυξηθούν στο 40% του συνολικού χαρτοφυλακίου χορηγήσεων των τραπεζών διατύπωσε ο Μάριος Ψάλτης, διευθύνων σύμβουλος της Pricewater-houseCoopers”.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Αγωνιούν ποιος θα γίνει εκλεκτός της ΕΕ και του κεφαλαίου»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «Δ. Κουτσούμπας: «Οι ομιλίες του κ. Σαμαρά στο Στρασβούργο και του κ. Τσίπρα, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, εκπέμπουν την αγωνία για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός της ΕΕ και του κεφαλαίου, για να διαχειριστεί τον «πάτο» της κρίσης και την αναιμική πορεία ανάκαμψης που πιθανόν ακολουθήσει».

ΤΑ ΝΕΑ: «Πώς να ρυθμίσετε τα δάνεια που δυσκολεύεστε να πληρώσετε»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε τρίμηνη παράταση του προγράμματος διευκόλυνσης, το οποίο αφορά αποκλειστικά τους ενήμερους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, έως τις 15 Απριλίου 2014 προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης. Στο πρόγραμμα διευκόλυνσης μπορούν να υπαχθούν ενήμεροι δανειολήπτες που εμφανίζουν σημαντική μείωση των εισοδημάτων τους σε σχέση με το 2009».

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Ξηλώνεται το πουλόβερ»

Η εφημερίδα γράφει ότι «έξι φάκελοι σκανδάλων στο τραπέζι των εισαγγελέων για έρευνα σε βάθος. Υγεία, μεγάλες προμήθειες, δημόσια έργα και αθλητισμός παίρνουν σειρά. Νέοι κατηγορούμενοι για τραπεζικά δάνεια και μίζες στα οπλικά»

KONTRANEWS: «Δεν υπογράφω κυρία Μέρκελ γιατί δεν με κρατάει κανένας»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «αυστηρό μήνυμα που έχει το χαρακτήρα προειδοποίησης προς τους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους δοσίλογους, έστειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας διατρανώνοντας την απόφασή του, να μην υπογράψει κανένα μνημόνιο και να μην υποκύψει στις απαιτήσεις της τρόικας».

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Νέα έρευνα σε βάρος του Π. Ψωμιάδη»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Συγχωνεύσεις ή λουκέτο- Συστάσεις επιβίωσης προς επιχειρηματίες από τραπεζίτες»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «επείγουσα χαρακτήρισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας την ανάγκη για ριζική αναδιάρθρωση των ελληνικών επιχειρήσεων, ώστε να λειτουργήσουν σε υγιή βάση»

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Δάνεια μόνο σε «υγιείς» θέλει η Τράπεζα Ελλάδος»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «αυστηρό πλαίσιο παροχής δανείων και διαχείρισης κινδύνων συστήνει στις τράπεζες ο κεντρικός τραπεζίτης Γιώργος Προβόπουλος, ενώ παράλληλα τις καλεί να αναλάβουν ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και κλάδων».

ΚΕΡΔΟΣ: «Έρχεται «αραβικός μποναμάς» για εξωστρεφείς επιχειρήσεις»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «τη δημιουργία κοινού fund με ελληνικές τράπεζες με στόχο την απευθείας χρηματοδότηση υγειών και εξωστρεφών επιχειρήσεων επιδιώκει ο επίσημος κρατικός επενδυτικός φορέας του Άμπου Ντάμπι».

Keywords
τραπεζες, δανεια, πρωτοσελιδα, τραπεζα, χρυση αυγη, ολι ρεν, ελευθερη ωρα, η εφημεριδα, τα νεα, το ποντικι, αλέξης τσίπρας, δραση, δημοκρατια, ελλαδα, σαμαρας, νέα, ελευθεροτυπια, χρεος, ωρα, κουρεμα, επιδοματα, οαεδ, ικα, εστια, δις, αυγη, βομβα mall, μνημονιο, σεβ, εφημεριδα, φως, καθημερινη, ριζοσπαστησ, τσιπρας, ποντικι, μερκελ, αναδιαρθρωση, υγιή, ναυτεμπορικη, κερδοσ, fund, Αντωνης Σαμαρας, εφημεριδα δημοκρατια, μνημονιο 2, μνημονιο 3, εκλογες 2014, κοινωνια, αλέξης τσίπρας, αυγη, καθημερινη, ναυτεμπορικη, πλαισιο, προγραμμα, σεβ, υγεια, φωτογραφιες, φως, ωρα, αγωνια, αθλητισμος, γινει, δις, διοικητης, ευκαιρια, ευρω, ειπε, εκρηξη, εκτιμηση, εργα, εξελιξη, ερευνα, ερχεται, ετος, εφημεριδα, υγιή, υπηρεσιες, υπολογιστες, κυρια, κομμα, λουκετο, μιζες, μειωση, μυστηρια, ομαδα, ολι ρεν, ποντικι, σειρα, σχεδιο, φακελοι, φορα, χρυση, ψαλτης, fund, χωρα, ιδιαιτερα, υπουργειο, κομματι, ρωσοι, υλικο
Τυχαία Θέματα