Πρωτοφανής ληστεία – Πριν την κλέψει έβγαλε μία selfie με το κινητό της [εικόνα]

Μία γυναίκα τρομοκρατήθηκε επειδή βρήκε στο κινητό της φωτογραφία που απεικονίζει έναν άγνωστο άνδρα να κάθεται στην τραπεζαρία της.

Η Σούζαν ανακάλυψε ότι ο άγνωστος είχε παραβιάσει το διαμέρισμα της και είχε μπει μέσα την ώρα πού έκανε μπάνιο. Επίσης δήλωσε ότι ποτέ πια δεν θα μπορέσει να νιώσει ασφαλής μέσα στο σπίτι της που βρίσκεται στο Ντεβόν.

«Στην φωτογραφία φαίνεται άνετος μέσα στο σπίτι μου. Την έδειξα στους φίλους και την οικογένεια μου και τρομοκρατήθηκαν» είπε η Σούζαν που ανακάλυψε τη φωτογραφία 20 μέρες μετά το περιστατικό. «Νομίζω ότι όταν τράβηξε την

φωτογραφία, εγώ έκανα μπάνιο. Πέρασε μία εβδομάδα για να ξαναμπώ στο σπίτι μου μετά το περιστατικό, είμαι τρομοκρατημένη».

Ο άγνωστος άνδρας κάθεται στη τραπεζαρία της Σούζαν

Επίσης είναι σίγουρη για το γεγονός ότι δεν έλειπε από το σπίτι καθώς ο άγνωστος άνδρας χρησιμοποίησε το κινητό της για να βγάλει τη φωτογραφία: «η τσάντα μου και το κινητό μου ήταν εκεί. Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς αυτά».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Σούζαν είχε παρατηρήσει από τον Σεπτέμβριο ότι έλειπαν φαγητά από το σπίτι της: «έλειπαν πακέτα με μπισκότα και σοκολάτες. Υποψιάστηκα ότι τα είχε φάει κρυφά η κόρη μου επειδή έκανε αυστηρή δίαιτα».

Αμέσως μετά την ανακάλυψη της φωτογραφίας, η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Έκτοτε δεν έχει λείψει ξανά φαγητό από το σπίτι αλλά ο άγνωστος άνδρας δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα