Πρώτο στάδιο προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ – Πρόταση δανεισμού για τον Λούκας

13:02 1/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Στην Πιερία και συγκεκριμένα στο Ελατοχώρι θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας...

Από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται η αποστολή του Δικέφαλου του Βορρα, στο Ελατοχώρι της Πιερίας όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, από το οποίο θα λείπουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Σε πρώτη φάση, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα ενταχθούν σε πρόγραμμα ασκήσεων φυσικής κατάστασης προτού ταξιδέψουν στην

Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά η «μελανόλευκη» αποστολή:

«Αθανασιάδης, Γιακουμής, Δεληγιαννίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Χακόμπο, Βίτορ, Μάρτενς, Λούκας, Μαντούρο, Ιντζίδης, Λόπεθ, Κωνσταντινίδης, Μελίσσας, Πέλκας, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Πολύζος, Πόποβιτς, Τζανδάρης και Γκολάσα».

Πρόταση της Λα Κορούνια για Λούκας

Το μεταγραφικό τοπίο της ομάδας από την Θεσσαλονίκη δεν είναι πλούσιο, καθότι δεν ακούγονται πολλά ονόματα, παρόλα αυτά η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, μετά την πρώτη διερευνητική επαφή που είχε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, κατέθεσε επίσημη πρόταση δανεισμού για τον Λούκας, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευα η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά». Το μόνο, βέβαια, που μένει να διευκρινιστεί είναι οι προθέσεις που έχει ο ΠΑΟΚ, αν υπολογίζει στον Λούκας, ή αν θα ενδώσει στην πρόταση δανεισμού της «Ντεπόρ».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα