Τι θα δούμε στο Μουντιάλ σήμερα: Αργεντινή–Ελβετία και Βέλγιο–ΗΠΑ

13:02 1/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Ολοκληρώνεται το παζλ των ζευγαριών της φάσης των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τις: Αργεντινή, Ελβετία, Βέλγιο, ΗΠΑ να διεκδικούν δυο εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης...

Αργεντινή – Ελβετία

Η ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέγια δεν έχει δώσει, μέχρι στιγμής, το 100% των δυνατοτήτων της. Άλλωστε, στα νοκ-άουτ παιχνίδια διαφαίνεται η ποιότητα της κάθε ομάδας. Η Αργεντινή,

αναμφισβήτητα, έχει το ταλέντο, την εμπειρία, αλλά και το κίνητρο για να φτάσει μέχρι τον τελικό του Μαρακανά, στις 12 Ιουλίου. Η Ελβετία είναι ομάδα με ποιότητα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ισάξια με την Αργεντινή. Η «αλμπισελέστε» είναι το φαβορί, αλλά σε 90 λεπτά παιχνιδιού όλα μπορούν να γίνουν.

Ώρα σύσκεψης: 19:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Κορίνθιανς, Σάο Πάολο

Αξίζει να το δεις: Για το αν το φαβορί, Αργεντινή, θα πάρει την πρόκριση, ή αν θα υπάρχει άλλη μια έκπληξη στη διοργάνωση.

Βέλγιο – ΗΠΑ

Το Βέλγιο είναι ο ορισμός της ομάδας με ταλέντο. Ο Μαρκ Βίλμοτς διαθέτει νεανικό ρόστερ με ανθρώπους που δεσπόζουν στα κορυφαία ποδοσφαιρικά club, όπως ο Κουρτουά, ο Αζάρ, ο Μιραλάς, ο Φελαϊνί και ο Λουκάκου. Από την άλλη η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, έχουν αφήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο, με το στόμα ανοιχτό, με την ευχέρεια που δείχνει να έχει στο σκοράρισμα. Η αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για δυο παραγωγικές ομάδες.

Ώρα σύσκεψης: 23:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Φόντε Νόβα, Σαλβαδόρ

Αξίζει να το δεις: Για το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει τελικά την πρόκριση, αφού κανείς σε αυτό το ζευγάρι δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση του ματς.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα