Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας για τον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας, Τάκη Σκανδαλάκη

17:00 2/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Το θέμα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας αλλά και των παραβατικών φαινομένων στην πόλη της Καλλιθέας-έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας-συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος, καθηγητής Τάκης Σκανδαλάκης με τον αστυνομικό υποδιευθυντή, Νίκο Γιαννόπουλο.

Ο κ. Σκανδαλάκης επισήμανε ότι είναι απαραίτητη η αύξηση του προσωπικού μέσω της επιστροφής των αποσπασμένων αστυνομικών στις οργανικές τους θέσεις και η βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής.

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό» επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας και δεσμεύτηκε ότι αποτελεί και για

τον ίδιο προτεραιότητας της νέας δημοτικής αρχής.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ του δήμου όπου συναντήθηκε με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Εκεί, σε συγκινητική ατμόσφαιρα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ανθρώπους που τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει από μικρό παιδί.

Ο κ. Σκανδαλάκης εξήγγειλε τη δημιουργία και ενίσχυση αξιόπιστων δομών κοινωνικής μέριμνας για τις ευπαθείς ομάδες. Ο ίδιος άλλωστε, ως γιατρός, έχει δώσει απαράμιλλα δείγματα κοινωνικής ευαισθησίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα