Προσγείωση τρόμου για την Λαμποράλ – Ερμαιο στον άνεμο το αεροσκάφος που τους μετέφερε [βίντεο]

Την προσευχή τους έκαναν οι παίκτες της Ισπανικής ομάδας μπάσκετ Λαμποράλ Κούτσα και οι συνεπιβάτες τους στο αεροπλάνο κατά την διάρκεια της επιστροφής τους από την Κωνσταντινούπολη στο Μπιλμπάο.

Ήταν τόσο ισχυροί οι άνεμοι στο αεροδρόμιο ώστε ο πιλότος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλε αδυνατούσε να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος.

Αρχικά πάτησε στο έδαφος με τη μία ρόδα και το αεροσκάφος έμοιαζε με πούπουλο στον άνεμο. Χρειάστηκε και δεύτερη προσπάθεια για να καταφέρει τελικά να το προσγειώσει.

«Νομίσαμε πως μας χτύπησε κεραυνός. Τελικά, σταθήκαμε

τυχεροί. Αρκετοί βέβαια, έβγαλαν ό,τι είχαν μέσα τους» ενημέρωσε την El Correo ο Τίμπορ Πλάις, ο οποίος ομολόγησε πως «δεν φοβήθηκα, αλλά ήταν τρελή η όλη κατάσταση και όταν είδα το video (οι κάμερες του Loiu κατέγραψαν τα πάντα) ένιωσα πολύ άσχημα».

Ο Αντρές Νοτσιόνι έγραψε στο Twitter πως "έγινε θαύμα", με τον Ράφα Μουντιόν, βετεράνο δημοσιογράφο ο οποίος έχει μεταδώσει χιλιάδες ματς για το Barca Radio Vitoria, να καταθέτει πως "ακόμα και ο "Τσαπού" που συνήθως είναι το αντίδοτο για όλα, είχε χάσει το χρώμα του".

Δείτε ακριβώς τι έζησαν οι Βάσκοι από τον επίσημο λογαριασμό του εικονολήπτη της El Correo.

Keywords
Τυχαία Θέματα