Προπονητής vigilante: Κουτούλησε τον διαιτητή γιατί δεν μέτρησε το καλάθι [βίντεο]

14:03 7/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο ρόλος του διαιτητή στο μπάσκετ είναι από τους πιο δύσκολους.

Τα μαρκαρίσματα πολλές φορές μπορεί να είναι εκατέρωθεν σκληρά, μπορεί να εμπλέκονται πολλά σώματα σε μια φάση και να μην υπάρχει ξεκάθαρη αντίληψη για το τι έγινε, οπότε οποιαδήποτε απόφαση και να πάρει, θα βρει σίγουρα παίχτες και προπονητές να διαμαρτυρηθούν. Τι γίνεται όμως αν πρόκειται για μια πεντακάθαρη φάση και ο διαιτητής τα κάνει μαντάρα;

Στις ΗΠΑ το μπάσκετ είναι η ίδια η ζωή τους, κι αυτό ξεκινάει από το σχολείο. Από τότε οι πιτσιρικάδες μαθαίνουν

να παίζουν και να εξελίσσονται. Μαθαίνουν όμως και να κοντρολάρουν τις αντιδράσεις τους όταν πρόκειται για τις αποφάσεις των διαιτητών. Δεν θα λέγαμε ότι ισχύει το ίδιο και για τους προπονητές.

Στον αγώνα των λυκειακών ομάδων του Neshaminy High School και του Pennsbury στην Πενσυλβάνια, μια φάση παραλίγο να κάνει το παιχνίδι ροντέο.

Η ομάδα του Neshaminy είχε τη μπάλα και ο playmaker έκανε το drive για να σκοράρει. Οι διαιτητές όμως είδαν επιθετικό αντί για αμυντικό και καλάθι και τότε ο κόουτς Jerry Divine έγινε Jerry Hellboy. Όρμησε στο γήπεδο, μίλησε έντονα στον διαιτητή που πήρε τη φάση πάνω του, αλλά εκείνος τον αγνόησε.

Ένας άλλος διαιτητής προσπάθησε να τον σταματήσει από την εφόρμηση του και πλήρωσε τα σπασμένα. Κυριολεκτικά, αφού έφαγε μια κουτουλιά και έσπασε η μύτη του. Όσο για τον Divine, έφαγε 6 αγωνιστικές εκτός αγώνων. Τι να μας πει κι ο Μελιτζάνας ο Ομπράντοβιτς...

Πάμε όλοι μαζί: Πουλημένε διαίτητη θα σου πάρω το βρακί!!!

The post Προπονητής vigilante: Κουτούλησε τον διαιτητή γιατί δεν μέτρησε το καλάθι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα