Προκαλεί και πάλι η Μαντόνα – Η σκληρή απάντηση στους επικριτές της και τα… υπονοούμενα για τον Γκάι Ρίτσι [εικόνα]

11:44 5/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η Μαντόνα ενώ έχει γίνει και νούμερο 1 θέμα συζήτησης στα περιοδικά όλου του κόσμου! Η 57χρονη σταρ μετά τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι, για την επιμέλεια του γιους τους Ρόκο, προκαλεί και πάλι.

Θέλοντας να δώσει μία απάντηση για τα δημοσιεύματα που την χαρακτηρίζουν κακή μητέρα, πόσταρε μία προκλητική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα

σκίτσο του Ιάπωνα καλλιτέχνη Harukama Namio, στο οποίο φαίνεται μία ευτραφής γυναίκα να κλείνει το στόμα σε έναν άνδρα με τα οπίσθια της.

«Η γνώση είναι δύναμη! Αυτό είναι τέχνη! Ο Harukama Namio είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ικανότητα μου να είμαι καλός γονιός. Βγείτε από το προφίλ μου, επικριτικοί, αδαείς, σεξιστές, αμόρφωτοι ακαλλιέργητοι μισογύνιδες, μισώ τους ηλίθιους που δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ ή που δεν είναι είρωνες», έγραψε στη λεζάντα.

Η ανάρτηση της ποπ σταρ, απέσπασε likes και πολλά σχόλια. «Μη δίνεις σημασία σε αυτούς τους ηλίθιους. Σε αγαπώ τόσο πολύ», της έγραψε ένας follower.

The post Προκαλεί και πάλι η Μαντόνα – Η σκληρή απάντηση στους επικριτές της και τα… υπονοούμενα για τον Γκάι Ρίτσι [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα