Πρώην διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής καθαρίζει τουαλέτες για μη χάσει το σπίτι του

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ορισμένες λάθος επιλογές μπορεί να οδηγήσουν κάποιον σε αδιέξοδο, ακόμα και αυτός ο κάποιος είναι διεθνής ποδοσφαιριστής της Γερμανίας και κάτοχος Παγκοσμίου Κυπέλλου...

Συγκεκριμένα, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Αντρέας Μπρέμε, βρίσκεται σε οικτρά οικονομική κατάσταση, σε σημείο που να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του. Ένας συμπαίκτης του, ο Όλιβερ Στράουμπερ, ο οποίος διατηρεί εταιρεία που αναλαμβάνει καθαρισμούς δήλωσε πως θα τον προσλάβει στην δουλειά

του για να τον βοηθήσει.

«Είμαστε διατεθειμένοι να προσλάβουμε τον Μπρέμε στην εταιρεία που έχουμε, η οποία αναλαμβάνει καθαρισμό μπάνιων. Με αυτό τον τρόπο θα καταλάβει πώς είναι η πραγματική ζωή και θα βελτιώσει την εικόνα του. Νομίζω ότι τον βοηθάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το, εν λόγω, ζήτημα τοποθετήθηκε και ο Φρανκ Μπεκενμπάουρερ, όπου είπε:«Έχει δώσει πολλά στο γερμανικό ποδόσφαιρο, το οποίο του οφείλει ένα “ευχαριστώ”. Χάρισε στη χώρα μας τον παγκόσμιο τίτλο το 1990». Προς το παρόν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει αν θα δεχθεί την πρόταση για δουλειά.

The post Πρώην διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής καθαρίζει τουαλέτες για μη χάσει το σπίτι του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα