Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην i-dialogue και την Spin Communications

14:38 2/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Το media group της i-dialogue και η εταιρία πολιτικής επικοινωνίας Spin Communications, σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, απευθύνουν πρόσκληση σε εθελοντές να συμμετάσχουν με την μορφή πρακτικής άσκησης τρίμηνης διάρκειας στην εκπόνηση καινοτόμου project επικοινωνίας.

Οι εθελοντές δύνανται να είναι απόφοιτοι ή τελειόφοιτοι ακαδημαϊκών πεδίων όπως:

πολιτική επικοινωνίαπολιτική επιστήμηδημοσιογραφίαειδίκευση στην χρήση και ανάπτυξη social mediamedia and cultural studies

Οι εθελοντές-ασκούμενοι θα κληθούν να ενταχθούν στην ομάδα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της i-dialogue media group και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να τους προσφέρει άμεση γνώση και ειδική εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε εντός της εταιρίας είτε στην ελεύθερη αγορά.

Με την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης θα δοθούν πιστοποιητικά τόσο από τον Σύλλογο Αποφοίτων Πολιτικής Επιστήμης όσο και από το i-dialogue media group και την Spin Communications.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για πρακτική άσκηση στο media group της i-dialogue έως και την Παρασκευή 4 Ιουλίου, ώρα 18.00. Οι επιλεγέντες θα ενημερωθούν με τηλεφωνική κλήση και e-mail μέχρι την Κυριακή 6 Ιουλίου.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχής: Παρασκευή 4 Ιουλίου

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6942092323, e-mail: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα