Πολύδωρας: Αισθάνομαι δικαιωμένος – Ο νόμος αυτός είναι δήμευση περιουσίας

Απόλυτα δικαιωμένος αισθάνεται ο Βύρων Πολύδωρας για τη στάση του στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τον Φόρο Ακινήτων η οποία προκάλεσε τη διαγραφή του από τον Αντώνη Σαμαρά.

«Πρόκειται για δήμευση περιουσίας. Μια ιδιότυπη σκλαβιά το 2013 από την Τρόικα, τον Σαμαρά

και τον Στουρνάρα» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής στο Real.gr χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τα μελλοντικά του σχέδια.

«Να δείτε τη μεγάλη εικόνα. Τι είπα στην ομιλία μου στη Βουλή. Όλα τα άλλα, αυτή τη στιγμή, είναι σαν να συζητούμε τι κάνει ο λαγός με τη χελώνα πίσω από το θάμνο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Πολύδωρας διασκέδασε τις φήμες ότι με τη στρατηγική του στηρίζει την επιστροφή στη δραχμή κάνοντας λόγο για «μυθολογίες». «Ας απαντήσουν επί της ουσίας. Η Ευρώπη μας έχει για φτύσιμο, αλλά και για πέταμα. Πολλοί εκτιμούν και το θέτω προς κρίση ότι επιδιώκουν να μας σουτάρουν. Και εμείς βαδίζουμε με τη στρατηγική "θα είμαι καλό παιδί και θα με φροντίσουν"» σημειώνει ενώ σε όσους τον κατηγορούν ότι χειροκροτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες παρατηρεί πως τον χειροκρότησαν και από τη Νέα Δημοκρατία.

«Εγώ δεν αιφνιδίασα κανέναν. Η στάση μου ήταν το αποκορύφωμα μιας προσπάθειας να τους αφυπνίσει και να τους διορθώσει» ενώ επικαλείται και βιβλία που εξέδωσε τα τελευταία χρόνια όπως το «Και τώρα τι κάνουμε;» και το «Ποια Ευρώπη».

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, πάντως αισθάνεται δικαίωση καθώς ολοένα και πληθαίνουν τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα και email στο γραφείο του για τη στάση του παρά το γεγονός ότι προκάλεσε τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα