Μύδροι Κασιδιάρη από την Θεσσαλονίκη: Ο Σαμαράς είναι εθνικός καραγκιόζης

Μύδρους εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κσιδιάρης από την συγκέντρωση του εθνικιστικού κινήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν λίγοι φίλοι της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής χρήσιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά γνωστών πολιτικών προσώπων,

επικεντρώνοντας την επίθεσή του στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ανέφεραν πολύ φίλοι προηγουμένως το πιο σύντομο ανέκδοτο της τελευταίας χρονιάς. Ότι ο Σαμαράς θα μας λιώσει. Το είπε αυτός ο ίδιος ο εθνικός μειοδότης, ο εθνικός καραγκιόζης θα έλεγα, ο οποίος αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψέμματα γι αυτό το λόγο η διεφθαρμένη εξουσία του φαίνεται ότι σε πολύ σύντομο χρόνο θα καταρρεύσει. Κυριολεκτικά διαλύονται αποσυντίθενται, τους εγκαταλείπουν ακόμα και οι δικοί τους».

Παρόμοια στάση κράτησε και η κόρη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ουρανία, η οποία ανέγνωσε επιστολή του πατέρα της από την φυλακή: «Ένα μεγάλο μπράβο στη χούντα Σαμαρα – Βενιζέλου για τα κατορθώματά της. Προσπαθώντας με τη βοήθεια των διάφορων μεγαλοδημοσιογράφων να μας παρουσιάσουν ως το απόλυτο κακό ξεμπροστιάστηκαν και εξευτελίστηκαν και δεν είναι πολυ μακρυά ή ωρα που θα τους δούμε να παίρνουν το δρόμο που τους αξίζει».

Κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης καταφέρθηκε ο βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, χρησιμοποιώντας ανήκουστους χαρακτηρισμούς: «Ο κρασοφτιάχτης μέθυσος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο οποίος εάν ήμασταν άτομα με άλλες ιδιαιτερότητες θα ήμασταν ελεύθεροι να διατρανώσουμε την διαφορετικότητά μας αυτή. Αλλά επειδή είμαστε γνήσιοι Έλληνες στην ψυχή και στο αίμα κάτι τέτοιο ήθελε να το ματαιώσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα