Ποια υφυπουργό ήθελε «να πλακώσει στις σφαλιάρες» ο Λαφαζάνης γιατί έβρισε τον Παπανδρέου

10:58 1/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ορισμένα πράγματα ξεπερνάνε και την φαντασία των σεναριογράφων σαπουνόπερας. Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο ενός κατά τα άλλα ορκισμένου πολιτικού του αντιπάλου. Εκτός κι αν δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα πλέον.

Κυριακή βράδυ, στην αίθουσα της Ολομέλειας ο πρώην πρωθυπουργός μόλις έχει καταψηφίσει το άρθρο του πολυνομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

προκαλώντας σοκ στο κόμμα του και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, η φράση που ακούστηκε δυνατά «δεν ντρέπεσαι, ντροπή σου, δεν ξέρεις τι σου γίνεται», εκστομίστηκε από την υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, άλλοτε ευεργετηθείσα από τον κ. Παπανδρέου.

Οι καιροί αλλάζουν θα πείτε. Σωστά, γι αυτό και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ηγέτης του -φουλ έχτρα αντιμνημονιακού - Αριστερού Ρεύματος Παναγιώτης Λαφαζάνης έλεγε αμέσως μετά την ψηφοφορία σε δημοσιογράφους: «Ετσι μου ερχόταν, όταν την είδα να μιλάει μ' αυτόν τον τρόπο σ' έναν πρώην πρωθυπουργό, να σηκωθώ και να την πλακώσω στις... σφαλιάρες».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα