Πληρώστε με το χέρι σας – Η νέα εφεύρεση που καταργεί τις πιστωτικές αναγνωρίστηκε επίσημα

Τώρα πια οι Σουηδοί μπορούν να κάνουν αγορές με μία απλή κίνηση του χεριού τους παρακάμπτοντας τις πιστωτικές κάρτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, περισσότεροι από 1.600 Ελβετοί έχουν υπογράψει μία καινούρια συμφωνία που προβλέπει ότι μπορούν να κάνουν αγορές με μία απλή κίνηση του χεριού τους.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη καινούρια τεχνολογία που επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν περνώντας το χέρι τους από ένα σκάνερ κατάφερε να παρακάμψει τις πιστωτικές κάρτες. Παρόλο που

η τεχνολογία έχει υπάρξει και στο παρελθόν, αυτή είναι η πρώτη φορά που έγινε και επίσημα με πρωτοπόρο την πόλη Λουντ στην Σουηδία. Τα νέα μηχανήματα «διαβάζουν» τις γραμμές από τις φλέβες και έχουν ήδη τοποθετηθεί σε 15 καταστήματα που βρίσκονται στην πόλη Λουντ.

Η αρχική ιδέα για τον πρωτότυπο τρόπο πληρωμής ανήκει σε ένα νεαρό φοιτητή μηχανολογίας που σκέφτηκε τα συγκεκριμένα μηχανήματα πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν αναγκάστηκε να περιμένει στην ουρά καταστήματος για μία ώρα προκειμένου να πληρώσει. Ο εφευρέτης των νέων μηχανημάτων εγγυάται ότι το πέρασμα του χεριού είναι πιο ασφαλές από τις πιστωτικές κάρτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα