Πιλότος ισχυρίζεται ότι βρήκε το μοιραίο Boeing…με αποδείξεις [εικόνες]

Ένας πιλότος ξεκίνησε μια μεγάλη έρευνα στο διαδίκτυο για να βρει το χαμένο Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα κατάφερε και το αεροπλάνο της πτήσης ΜΗ370 είναι βυθισμένο κοντά στις ακτές της Ταϋλάνδης.

Ο 60χρονος Μάικλ Χόμπελ πέρασε ατελείωτες ώρες επάνω από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, μελετώντας δορυφορικές εικόνες. Κάποια στιγμή και μετά από πολύ κόπο ισχυρίζεται πως κατάφερε να βρει το εξαφανισμένο αεροπλάνο.

Ο συνταξιούχος πιλότος δήλωσε στην Daily Mail

ότι σοκαρίστηκε μόλις ανακάλυψε το Boeing που εξαφανίστηκε πριν από περίπου δύο μήνες. Ο Μάικλ ισχυρίζεται ότι το αεροπλάνο είναι στις βόρειες ακτές της Μαλαισίας, δυτικά της Ταϋλάνδης και το αποδεικνύει με την δορυφορική φωτογραφία που ανακάλυψε η οποία είχε τραβηχτεί δύο ημέρες μετά της εξαφάνιση.

Επίσης ο συνταξιούχος πιλότος ανέφερε ότι προχώρησε ακόμα παραπάνω την έρευνα του συγκρίνοντας το μέγεθος ενός αεροπλάνου με το μη πραγματικό μέγεθος του υποτιθέμενου αεροπλάνου της φωτογραφίας και κάνοντας υπολογισμούς κατάφερε να πιστοποιήσει ότι στην εικόνα απεικονίζεται ένα λευκό Boeing 777.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρουν έστω και ένα κομμάτι του αεροπλάνου ενώ οι υποβρύχιες έρευνες συνεχίζονται.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα