Γιώργος Θεοφάνους: Ήμουν κ@λοπαιδο, έσπαγα πράγματα, έβαζα φωτιές [βίντεο]

Καλεσμένος στο Πρωινό mou και απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο Γιώργος Θεοφάνους θυμήθηκε τον εαυτό του όταν ήταν μικρός, απάντησε στο ερώτημα αν είναι καλό παιδί όπως τον χαρακτήρισε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ περιέγραψε και κάποια βιώματα του από την εισβολή στην Κύπρο.

«Ήμουν κ...όπαιδο όταν ήμουν μικρός, έκανα φασαρίες, έσπαγα πράγματα, έβαζα φωτιές, ήμουν πολύ δύσκολο παιδί. Τέτοιο θυμό...Ήμουν πάρα πολύ δύσκολο παιδί. Στο σπίτι, στη

γειτονιά...ο πατέρας μου ακόμα είχε να το λέει. Παράδειγμα χάλασε το πλυντήριο και έπρεπε να στείλει κάποιον να το φτιάξει. Τους προειδοποιούσαν να μην έρχονται όταν είμαι σπίτι. Είχα δαγκώσει άνθρωπο στο γόνατο» περιέγραψε ο συνθέτης και μίλησε για ένα ψυχικό τραύμα που έχει ακόμα.

«Ήμουν έξι χρονών εγώ με τον πόλεμο και τραβάω ακόμα. Με τα μπουμπουνητά... βρέχει και αφήνω το τιμόνι. Με τους βομαρδισμούς... Κουβαλάμε πράματα όλοι μας. Δεν μπορώ σε παιδικό πάρτι που σκάνε τα μπαλόνια. Δεν μπορώ ούτε αυτό».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν μοιάζει στον πατέρα του είπε «Νομίζω ότι διαλέγουμε τις οικογένειες που έχουμε. Τι ερώτηση μου έκανες...έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει ατάκες ίδιες. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αποκλίνουμε από τους γονείς μας, ίσως μόνο ελάχιστες μοίρες».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα