Πέντε χρυσοί κανόνες που μας μαθαίνει το λεσβιακό σεξ

Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες… τη βρίσκουν μεταξύ τους. Δεν είναι λίγες εκείνες που παραδέχονται πως παρότι απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή με το αντρικό φίλο, οι γυναίκες μπορούν να τις ικανοποιήσουν σε μεγαλύτερο βαθμό. Είναι κατανοητό λοιπόν, πως δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Το να παρακολουθήσεις σαν άντρας, λεσβιακό σεξ μπορεί να αποδειχθεί τεράστιο μάθημα για τη μετέπειτα σεξουαλική σου ζωή καθώς οι γνώσεις που σου προσφέρει είναι άκρως… εγκυκλοπαιδικές. Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και δες τους χρυσούς κανόνες του απόλυτου γυναικείου οργασμού που μόνο μια γυναίκα μπορεί να σου μάθει.

Αργά και μεθοδικά

Έχεις δει ποτέ καμιά γυναίκα να ορμάει πάνω στην άλλη και να ξεκινάει το άγριο σεξ; Προφανώς όχι. Το σεξ μεταξύ γυναικών είναι πάντα αργό, αισθαντικό και άκρως διεγερτικό για εκείνες. Τα προκαταρκτικά παίζουν σε πρώτο πλάνο και για πολλή ώρα, ενώ τα παιχνίδια μυαλού δύσκολα παραλείπονται. Άσε λοιπόν στην άκρη το «βουρ στο ψητό» και ξεκίνα σωστά και μεθοδικά. Κάθε γυναίκα χρειάζεται το χρόνο της για να λειτουργήσει.

Μη σκέφτεσαι την κορύφωση

Οι γυναίκες κατά τι διάρκεια του λεσβιακού σεξ στοχεύουν περισσότερο η μία στην ικανοποίηση της άλλης και αφήνουν τον οργασμό να έρθει πολύ αργότερα, χωρίς βιασύνες. Το απολαμβάνουν περισσότερο γιατί δεν έχουν το άγχος της κορύφωσης και φροντίζουν να χαρούν για πολύ ώρα το «ταξίδι», σε αντίθεση με εσένα που από το πρώτο εικοσάλεπτο ξεκινάς να ψάχνεις την «Ιθάκη».

Εξερεύνησε το σώμα της

Οι γυναίκες ξέρουν καλύτερα το κορμί τους γι’ αυτό είναι πιο εύκολο να βρουν τα κουμπιά της παρτενέρ τους. Ξέρουν πώς να την ανάψουν, να την ιντριγκάρουν, που να αγγίξουν και πόση προσοχή πρέπει να δώσουν στο κάθε σημείο του σώματος της συντρόφου τους. Είναι καθαρό μάθημα ανατομίας, γι’ αυτό φρόντισε να παρακολουθήσεις με προσοχή το συγκεκριμένο είδος πορνό και να κρατήσεις σημειώσεις.

Μην της φέρεσαι σαν «παιχνίδι»

Σε αντίθεση με έναν άντρα, η γυναίκα φροντίζει να αντιμετωπίζει στο σεξ μια άλλη γυναίκα ως ίσα. Τι εννοούμε; Ξέρει πόσο σημαντική είναι η δική της απόλαυση, καθώς μπορεί να νιώσει τη δική της κορύφωση και φροντίζει να ικανοποιηθούν και οι δύο. Ο άντρας, δυστυχώς είναι πιο «εγωιστής» και συνήθως έχει στο μυαλό του το πώς θα καταφέρει να ολοκληρώσει ο ίδιος με κάθε κόστος. Ακόμα κι αν εκείνη δεν τα καταφέρει ποτέ. Παραδειγματίσου.

Και μετά το σεξ τι;

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα την πάρει ο ύπνος. Θα κάτσει στο κρεβάτι, θα αγκαλιάσει τη σύντροφό της, θα μιλήσουν, θα γελάσουν, θα, θα, θα… Έχουν τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες ανησυχίες και πολλές φορές τις ίδιες ανασφάλειες. Αν δεν θες λοιπόν η σύντροφός σου να αρχίσει να σε θεωρεί… περιττό, φρόντισε να μάθεις να τη χειρίζεσαι και να την προσέχεις ακριβώς με τον τρόπο που περιμένει από εσένα. Και μην ξεχνάς: Το να σε χωρίσει για έναν άλλο άντρα μπορείς να το αντέξεις. Το να σε χωρίσει για μια άλλη όμως; Δε νομίζουμε. Μάθε τις ανάγκες της λοιπόν και κινήσου αναλόγως.

The post Πέντε χρυσοί κανόνες που μας μαθαίνει το λεσβιακό σεξ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα