Πέντε αηδιαστικές συνήθειες που «κόβουν» οι γυναίκες όταν βρούνε σύντροφο

Όλες οι γυναίκες ή σχεδόν όλες ψάχνουν το ταίρι τους. Κατά καιρούς στη ζωή τους έχουν διάφορους συντρόφους και χωρίς να το καταλάβουν «κόβουν» κάποιες συνήθειες τους. Ποιές είναι αυτές όμως;

Oι γυναίκες όταν βρουν σύντροφο προσπαθούν να μην έχουν βομβαρδισμένο σπίτι. Όχι δεν είναι όλα στην εντέλεια, όπως θέλουν κάποιοι να πιστέψουν και κάποιες ισχυρίζονται. Άνθρωποι είναι και αυτές και όταν γυρίσουν από τη δουλειά θα αφήσουν κάπου τη τσάντα και θα παραγγείλουν σουβλάκια και θα τις πάρει ο ύπνος στον καναπέ χωρίς να μαζέψουν τα χαρτιά, σύμφωνα με το queen.gr.

Επίσης

σταματάνε να έχουν την κουβέρτα – χαρτομάντιλο. Δηλαδή όταν πχ βλέπουνε μίαν σειρά και πεθαίνει ο καλός και υπέροχος αθώος-α χαρακτήρας τότε τις πιάνουν τα κλάματα δεν έχουν τα μυξομάντιλα στο κομοδίνο και βολεύονται με την κουβερτούλα η την πυτζαμούλα τους.

Η άνετη... εξαγωγή αερίων σταματάει παντελώς. Μία συνήθεια πού και οι άνδρες σταματάνε, ευτυχώς και για τα δύο φύλλα. Το συγκεκριμένο γεγονός και η πράξη αποτελεί θέμα ταμπού και κοινό μυστικό που δεν το μοιράζονται τα ζευγάρια.

Επίσης σταματάει και η επαφή με φανταστικά άτομα. Όχι δεν πρόκειται για τρέλα, απλά όλες κάποια στιγμή έχουν απευθυνθεί σε μία φανταστική οντότητα η κάθε μία για τους δικούς της λόγους. Για παράδειγμα, κάποια σκέφτεται την εκνευριστική της συμφοιτήτρια ή την αχώνευτη συνάδελφο και ξαφνικά λέει στον αέρα τη βρισιά που θα ήθελε να πει σε αυτές που δεν χωνεύει.

Τέλος, εκεί που χαζεύει μία γυναίκα στο λάπτοπ και αρχίζει ο υπολογιστής και βγάζει φλόγες από τη θερμότητα αυτή συνεχίζει ακάθεκτη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Καταστροφή ηλεκτρικών συσκευών δηλαδή η οποία σταματάει όταν κάποια βρει ταίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα