Παραλύει το κέντρο της Αθήνας: Στους δρόμους γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί και φαρμακοποιοί [βίντεο]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ακαδημίας, έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συμβουλίου Αθηνών πραγματοποιούν γιατροί, μηχανικοί, φαρμακοποιοί και δικηγόροι που μετέχουν στο συλλαλητήριο για το νέο Ασφαλιστικό.

Στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί πορεία προς το υπουργείο Εργασίας και στη Βουλή προκειμένου να επιδοτηθεί το ψήφισμα τους.

Ήδη οι δικηγόροι

από την περασμένη Τρίτη βρίσκονται σε πανελλαδική αποχή από τα καθήκοντα τους μετά από απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Η τριήμερη πανελλαδική αποχή των δικηγόρων λήγει την Πέμπτη, αλλά μετά την πορεία, θα συνέλθουν και πάλι για να αποφασίσουν για την τύχη της αποχής, δηλαδή εάν θα μετατραπεί ή όχι σε αόριστης διάρκειας πανελλαδικής εμβέλειας.

Πάντως, η πρόταση τόσο της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων, όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είναι η 3μέρη πανελλαδική αποχή μετά την λήξη της να μετατραπεί σε αόριστης διάρκειας.

The post Παραλύει το κέντρο της Αθήνας: Στους δρόμους γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί και φαρμακοποιοί [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα